Webshop
Menu
+32 (0)53 80 97 54

Believing in understanding

Sinds 1981 adviseren we ondernemers over meetinstrumenten en registratiesystemen uit het topsegment. We leveren ze ook: producten die wérkelijk bijdragen aan procesbeheersing, (voedsel)veiligheid en kwaliteitsverbetering van uw product. Ons klantvriendelijke ServiceCenter zorgt bovendien voor gecertificeerde kalibratie en reparatie.

Welkom in onze wereld

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in vier branches: Food, Health & pharma, Industry en Transport. Lees meer over de beste meetinstrumenten per branche. Laat u inspireren door de verschillende toepassingen. En ontdek wat samenwerken met Gullimex onze klanten heeft opgeleverd.

Kalibratie

Laat uw meetinstrumenten tijdig opnieuw certificeren.

Reparatie

De producten worden vaak in een veeleisende omgeving gebruikt en kunnen niet lang gemist worden. Onze servicemonteurs voeren de reparatie en onderhoudswerkzaamheden daarom niet alleen vakkundig maar ook vlot uit.

Mapping

Geeft u inzicht in het temperatuurgedrag in geconditioneerde ruimtes

Topmerken waar u mee wilt werken

Referenties waar we trots op zijn

Ons werk is dynamisch, afwisselend en altijd gericht op het vooruit helpen van onze klanten. Dat leidt tot nieuwe toepassingen, mooie resultaten, en tevreden opdrachtgevers én werknemers. Wij presenteren u onze referenties met gepaste trots.

Jumbo Van Meerendonk: Minder faalkosten en meer zekerheid met TempCube

TempCube ontzorgt ons wettelijk en levert gebruiksgemak bij de temperatuurregistratie. Als we zo 1 of 2 keer per jaar een storing kunnen voorkomen, dan hebben we investering er al uit.

Optimalisatie MAP-verpakkingsproces met MOCON Dansensor

Colruyt besloot het MAP-proces op de kaasafdeling verder te verfijnen en tegelijkertijd de kwaliteit van de verpakte producten te verbeteren door de atmosfeer in de verpakkingen te optimaliseren.

Nieuws

Gullimex en Food Valley NL slaan handen in één!

9 February

Sinds januari 2018 zijn wij lid geworden van de Food Valley Society. Een wereldwijd netwerk in de agro-food-, feed- en tuinbouwsector waar innovatie centraal staat en waar dezelfde vaktaal gesproken wordt. Hier worden ideeën geboren, trends geïdentificeerd en nieuwe samenwerkingsverbanden geïnitieerd.

Beursnieuws - Op de Horecava laat wij u dé innovaties voor 2018 zien!

5 January

Van 8 t/m 11 januari aanwezig op de Horecava in Amsterdam! Wij laten u daar dé innovaties voor 2018 zien!

Non-destructieve lekdetectie met LeakPointer II

26 October

Kan een gat in de verpakking een gat slaan in uw afzet? Wij hebben met de LeakPointer II dé oplossing om eenvoudig micro-lekken te detecteren in verpakkingen die CO2 bevatten.

Wilt u op de hoogte blijven van Gullimex?

Op de hoogte blijven van Gullimex?

Wilt u op de hoogte blijven van Gullimex? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!