Webshop
Menu
+32 (0)53 80 97 54

Believing in understanding

Sinds 1981 adviseren we ondernemers over meetinstrumenten en registratiesystemen uit het topsegment. We leveren ze ook: producten die wérkelijk bijdragen aan procesbeheersing, (voedsel)veiligheid en kwaliteitsverbetering van uw product. Ons klantvriendelijke ServiceCenter zorgt bovendien voor gecertificeerde kalibratie en reparatie.

Welkom in onze wereld

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in vier branches: Food, Health & pharma, Industry en Transport. Lees meer over de beste meetinstrumenten per branche. Laat u inspireren door de verschillende toepassingen. En ontdek wat samenwerken met Gullimex onze klanten heeft opgeleverd.

Kalibratie

Laat uw meetinstrumenten tijdig opnieuw certificeren.

Reparatie

De producten worden vaak in een veeleisende omgeving gebruikt en kunnen niet lang gemist worden. Onze servicemonteurs voeren de reparatie en onderhoudswerkzaamheden daarom niet alleen vakkundig maar ook vlot uit.

Mapping

Geeft u inzicht in het temperatuurgedrag in geconditioneerde ruimtes

Topmerken waar u mee wilt werken

Referenties waar we trots op zijn

Ons werk is dynamisch, afwisselend en altijd gericht op het vooruit helpen van onze klanten. Dat leidt tot nieuwe toepassingen, mooie resultaten, en tevreden opdrachtgevers én werknemers. Wij presenteren u onze referenties met gepaste trots.

Jumbo Van Meerendonk: Minder faalkosten en meer zekerheid met TempCube

TempCube ontzorgt ons wettelijk en levert gebruiksgemak bij de temperatuurregistratie. Als we zo 1 of 2 keer per jaar een storing kunnen voorkomen, dan hebben we investering er al uit.

Optimalisatie MAP-verpakkingsproces met MOCON Dansensor

Colruyt besloot het MAP-proces op de kaasafdeling verder te verfijnen en tegelijkertijd de kwaliteit van de verpakte producten te verbeteren door de atmosfeer in de verpakkingen te optimaliseren.

Nieuws

GULLIMEX brengt met VisioPointer kwaliteitsinspectie van voedingsverpakkingen naar het hoogste niveau

4 April

Wij bieden met de VisioPointer de nieuwste standaard voor in-line inspectie van verpakkingen. Slecht verzegelde verpakkingen of foute data hebben negatieve invloed op de houdbaarheid.

Wij stellen u graag voor aan onze nieuwste aanwinsten

21 March

Het is ons gelukt om een Jr. Consultant en een goede, nieuwe afstudeerder te vinden die het team Gullimex komen versterken! Wij stellen ze dan ook graag aan u voor.

Hotel Van der Valk volledig HACCP zeker met Gullimex oplossingen!

27 February

Als kennispartner op het gebied van HACCP en voedselveiligheid hebben wij hotel Van der Valk geadviseerd en voorzien van de beste oplossingen. Wij geven een kijkje in de keuken bij hotel Van der Valk en tonen de HACCP oplossingen voor het gehele proces van bereiden, in- en terugkoelen, bewaren, transporteren en distribueren van levensmiddelen.

Wilt u op de hoogte blijven van Gullimex?

Op de hoogte blijven van Gullimex?

Wilt u op de hoogte blijven van Gullimex? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van Gullimex?

Wilt u op de hoogte blijven van Gullimex? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!