Geen producten in winkelwagen
Menu

ATP-meters en bioluminometers

Bedrijven werken in een steeds strengere omgeving en dienen te voldoen aan tal van richtlijnen om uiteindelijk aan de eindverbruiker te kunnen leveren. Overheden en producenten proberen daarmee elke vorm van risico op verontreinigde of bedorven producten uit te sluiten.

In diverse richtlijnen wordt het gehele proces beschreven van inkoop, ontvangst, productieproces, opslag, verkoop en transport. Voor de voedingsindustrie is de noodzaak groot om een uitgebreide hygiëne controle uit te voeren na reiniging om ATP en micro-organismen zoals E.Coli, Entero, Coliformen, Totaal Kiemgetal en allergenen te kunnen detecteren.

De ATP meters en bioluminometers van Hygiena zijn uiterst betrouwbare en nauwkeurige kwaliteitscontrolesystemen die slechts één software platform gebruiken om gegevens van meerdere kwaliteitsindicatoren te verzamelen, analyseren en rapporteren. De meetinstrumenten zijn daardoor onmisbaar voor de voedselveiligheid en de kwaliteitsmanager. Gebruikers kunnen het systeem inzetten voor ATP-Hygiënemonitoring of een uitgebreid programma voor snelle microbiologische testen voor monitoring van de productieomgeving en het testen van het eindproduct

Welke ATP meters en bioluminometers kunt u gebruiken?

Voor zowel de voedingsindustrie als de medische- en farmaceutische sector is hoge mate van hygiëne essentieel. Het uitvoeren van extra hygiënecontrole op de uitgevoerde reinigingsmethodes is daarom erg belangrijk.

Hygiënecontroles in de voedingsindustrie worden onder andere uitgevoerd op reinigingsinstallaties, CIP systemen, machines, transportbanden etc. Dagelijks wordt er gereinigd en gedesinfecteerd. Om de reinigingsmethode te testen op 100% betrouwbaarheid worden ATP metingen of microbiologische testen uitgevoerd voor een extra reinigingscheck. Maar welk instrument wordt er gebruikt in de voedingsindustrie?

Ensure of SystemSure

Wilt u eenvoudige ATP testen uitvoeren? Waarbij u werkoppervlakken of het laatste spoelwater controleert op aanwezigheid van ATP? Dan kiest u voor de SystemSure Plus. In combinatie met de UltraSnap of AquaSnap krijgt u een betrouwbaar en reproduceerbaar resultaat.

Wilt u in de toekomst ook microbiologische testen uitvoeren, zoals Entero, Coliformen, E.Coli of Totaal Kiemgetal? Dan kiest u voor de Ensure. Dit meetinstrumenten kan ingezet worden voor zowel ATP hygiënemonitoring als uitgebreide programma voor snelle microbiologische testen.

Wenst u op de hoogte te blijven?