Geen producten in winkelwagen
Menu

Health & Pharma

Patiëntveiligheid staat voorop in ziekenhuizen en farmaceutische industrie. De validatie van apparatuur en processen is in de farmaceutische industrie bij research en productie cruciaal, net als de productveiligheid en de temperatuur tijdens transport en opslag.

In ziekenhuizen is patiëntveiligheid, zekerheid en volledige controle in elk deel van het proces noodzakelijk. Gullimex biedt oplossingen voor vrijwel alle afdelingen in het ziekenhuis, van CSA, apotheek, operatiekamers, laboratoria, intern en extern transport en de keuken.

1. Goederenontvangst & transport

Controle op temperatuur, luchtvochtigheid, RH, CO2, deurcontacten, locatiebepaling (rtls) en beweging. Door middel van:

2. Keuken

Controle op kwaliteit van frituurolie, hygiëne, kerntemperatuur maaltijden, temperatuur van inkomende goederen (koel- envriesmeubelen en regenereer wagens) Door middel van:

3. Apotheek

Controle op ATP meten bij bereiding, mapping uitvoeren van onder andere koelkasten en temperatuurbewaking van medicatiekoelkasten. Door middel van:

4. OK

Controle op druk, perazijnzuur, RH en temperatuur. Door middel van

5. CSA

Controle op endoscopen, pH & geleidbaarheid, kritische proces parameters tijdens routinecontrole (of B&D test), temperatuur en W&D infectors. Door middel van:

6. Laboratorium

Controle op -80 graden vriezers, druk, ATP meten oppervlakte, partical counters cleanrooms, RH en temperatuur. Door middel van:

We bieden onze klanten de zekerheid dat alle processen voldoen aan voorwaarden van constante kwaliteit, optimale hygiëne en veilige productie. Gullimex levert een ruim assortiment aan dataloggers van Ebro, ten behoeve van routinecontrole en validatie, en hygiënetesten van Hygiena. De klant weet altijd zeker dat elke stap in het proces onder controle is. Daarnaast biedt Gullimex een hoog gewaardeerde proactieve ondersteuning via kalibratieservice en onderhoud.

De dataloggers van Ebro zijn voor Health & Pharma klanten ideaal voor het meten van temperatuur en druk. Gullimex biedt vele configuraties voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld: interne sensoren, starre metalen sensoren, Luer-Lock aansluitingen of schroefverbindingen.

Snelste hygiënecontrole

In tegenstelling tot de 48 uur van een pathogenentest, geeft onze ATP-test al na 15 seconden resultaat. ATP-meters en bijbehorende swaps bieden klanten een  snelle en betrouwbare hygiënecontrole om veilig te produceren. Klanten weten na het ‘swabben’ van een oppervlakte direct of de oppervlakte of een watermonster voldoende schoon is, nog kritisch óf onhygiënisch.

En daar blijft het niet bij. Vele klanten kennen inmiddels de alom gewaardeerde service afdeling van Gullimex. Een jaarlijkse kalibratie en onderhoud helpen klanten om certificaten actueel te houden en apparaten in goede staat. Zo bent u zeker dat u correct meet.

Download hier de visual in PDF formaat

Download whitepaper: Vergelijkend onderzoek elektronische Bowie & Dick testinstrumenten ETS versus EBI 16

Gerelateerde producten

Wenst u op de hoogte te blijven?