Geen producten in winkelwagen
Menu

Industry

Gullimex biedt klanten de zekerheid dat alle processen voldoen aan voorwaarden van constante kwaliteit, optimale hygiëne en veilige productie. De onderneming levert daarvoor een ruim assortiment aan hoogwaardige meetinstrumenten. Daarnaast biedt Gullimex een hoog gewaardeerde proactieve ondersteuning via kalibratieservice en onderhoud.

Controle op omgevingstemperatuur, producttemperatuur (kern / oppervlakte), isolatiewaarde, luchttemperatuur, RH / Dauwpunt, ovenbalans, energie efficiency, procesparameters, luchtsnelheid en -verplaatsing, pH en Brix. Door middel van:

Datapaq

Klanten omarmen steeds vaker onze Datapaq oplossingen. Datapaq ontwikkelt en produceert geavanceerde systemen zoals temperatuur-dataloggers en thermische behuizingen voor gebruik in de voedingsindustrie en de finishing- en coatingindustrie. Klanten in de baksteen-, keramische-, staal-, en elektronica-industrie zijn ook erg tevreden, net als een producent voor het coaten en lamineren van zonnecellen.

Datapaq ontwikkelt en produceert eenvoudig te installeren en toch zeer geavanceerde systemen die gebruik maken van temperatuur-dataloggers en thermische behuizingen. Een temperatuurprofiel in de natlak- en poedercoatingindustrie was daarmee nog nooit zo eenvoudig! Een klant stuurt het Datapaq systeem door de oven en het systeem garandeert via meting van product- en oventemperatuur de exacte tijd-bij-temperatuur voor de juiste thermische uitharding van de coating.

 

Airflow

Onze klant krijgt via het productgamma van Swema de meest professionele instrumenten voor luchtzijdig inregelen. Een klimaatinstallatie functioneert optimaal als de luchthoeveelheden corresponderen met de vooraf ingestelde waarden. Als u elke tocht- of warmteklacht wil voorkomen, biedt Swema dé oplossing voor indoor klimaatcontrole.

En daar blijft het niet bij. Vele klanten kennen inmiddels de alom gewaardeerde service afdeling van Gullimex. De jaarlijkse kalibratie en onderhoud helpt klanten om certificaten actueel te houden en apparaten in goede staat. Zo weet u zeker dat u de juiste gegevens meet.

Wenst u op de hoogte te blijven?