Geen producten in winkelwagen
Menu

Transport

Gullimex biedt klanten de zekerheid dat alle processen voldoen aan voorwaarden van constante kwaliteit, optimale hygiëne en veilige productie. We leveren daarvoor een ruim assortiment aan hoogwaardige meetinstrumenten. Daarnaast biedt Gullimex een zeer hoog gewaardeerde proactieve ondersteuning via kalibratieservice en onderhoud.

1. Grondstoffen en verwerkende/producerende industrie

Controle op beweging, locatiebepaling (RTLS), rH, CO2, deurcontacten, hygiëne en temperatuur. Door middel van:

2. Op – en overslag / Warehouse / Distributiecentrum

Controle op rH, CO2, hygiëne, deurcontacten en temperatuur. Door middel van:

Systemen voor iedere vorm van diefstalpreventie en beveiliging

Onze klanten in de transportsector zoeken betrouwbare en complete systemen voor iedere vorm van diefstalpreventie en beveiliging voor vervoer en containers. Gullimex biedt het allemaal met OptiLock™, de ultieme oplossing voor het beveiligen van commerciële voertuigen. Het elektronische ELB-lock sluit iedere container, trailer en bestelwagen echt definitief. OptiLock™ is daarmee volgens ons de ultieme oplossing voor het beveiligen van commerciële voertuigen.

Wij kunnen OptiLock™ eenvoudig koppelen aan systemen van EuroScan voor temperatuurbewaking. De geavanceerde temperatuurmonitoringssystemen van Euroscan registreren, bewaken en communiceren de temperatuur. Dat betekent kort gezegd, dat onze klant alle data real time en 24/7 onder controle heeft.

De Euroscan RX3 recorder en TX3 recorder vormen de basis van onze modulaire systeemoplossingen. Eventueel in combinatie met MX-recorders wordt de data opgeslagen en verzonden voor  real time analyse en beoordeling. Onze klant kan het gehele transportproces exact volgen en rapporteren. Deze gegevens kunnen heel transparant en overzichtelijk worden doorgestuurd aan de eindklant. Zodat deze altijd van de juiste feiten op de hoogte is.

En daar blijft het niet bij. Vele klanten kennen inmiddels de alom gewaardeerde service afdeling van Gullimex. Een jaarlijkse kalibratie en onderhoud helpt klanten om certificaten actueel te houden en apparaten in goede staat. Zo bent u zeker dat u steeds correct meer.

Temperatuurmapping

Om aan de kwaliteitsnormen binnen GDP te voldoen, is volledig inzicht hebben in het temperatuurgedrag binnen een ambient ruimte, geconditioneerde ruimte, trailers en bestelwagens van groot belang.

Wij voeren daarom een temperatuurmapping uit, waarmee wij u inzicht geven waar de cold- en hotspots zich bevinden. Met deze meetprocedure bepalen wij voor u de meest kritische punten in de ruimte en adviseren wij u een juiste oplossing, zodat u afname van shelflife, bedorven producten en ineffectieve geneesmiddelen kunt voorkomen.

Tijdens de mapping wordt gekeken naar temperatuurcondities, temperatuurgelijkheid en het temperatuurverloop. Vanwege temperatuurinvloeden voeren wij zowel winter- als zomer mappingen uit om het temperatuurgedrag zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen.

Wenst u op de hoogte te blijven?