Geen producten in winkelwagen
Menu

Met TempCube voldoet Traiteur Goossens aan de hoogste kwaliteitsnormen

Traiteur Goossens is een trots familiebedrijf in Putte, België. Sinds 2015 draagt de traiteur de ‘Smiley’. Dat keurmerk is het hoogste horecakwaliteitslabel dat het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen uitgeeft aan grootkeukens. Daarmee voldoen de warme maaltijden van Traiteur Goossens niet alleen aan hun eigen culinaire standaarden, maar ook aan de strengste landelijke kwaliteitsnormen.

Probleemstelling

Om maaltijden volgens de hoogste ISO-standaarden te leveren moest Traiteur Goossens niet alleen de koelruimtes en grootkeuken opschalen en het personeel opleiden. Ze moest ook de temperatuur in de warm- en koude bakken controleren en registreren. De zoektocht naar loggers die bestand waren tegen hitte en het vele transport leidde Goossens naar Gullimex.

Oplossing met temperatuurregistratie systeem TempCube

Gullimex zag een geschikte oplossing in TempCube. De sensoren van TempCube kunnen namelijk goed tegen de hitte in de warmbakken die tot een temperatuur van 80-90°C graden kan oplopen. Op de klassieke manier zit de sensor echter binnenin de bak en de module erbuiten. Wanneer die bakken continu verzet worden, van bestelwagen naar bestelwagen, is zo’n module kwetsbaar voor mankementen. Dat had Goossens al ervaren. Gullimex liet de producent daarom het productmodel aanpassen. Nu zit de module ook in de warmbak, goed functionerend en zonder te smelten.

Toepassing van de meetinstrumenten

Goossens schafte loggers aan voor héél het wagenpark. Elke logger registreert continu de temperatuur in de bak. Zodra de logger in de buurt komt van wifi, zet hij automatisch alle data online. De traiteur kan vervolgens heel eenvoudig en op elk moment alle gegevens inzien. Bij overschrijding van de ingestelde temperatuur ontvangt de traiteur een alarmsignaal.

Referentie

“We zijn erg trots op het feit dat we, als een van de weinige cateringbedrijven in België, een Smiley hebben ontvangen. Dat dat gelukt is, is mede te danken aan het feit dat Gullimex dacht in mogelijkheden. De op maat gemaakte loggers werken perfect.”

Gino Goossens, eigenaar Traiteur GoossensWilt u meer weten over onze oplossingen met TempCube?

Christophe Van Buynder

Accountmanager
+32 474 28 46 23
c.vanbuynder@gullimex.be

Christophe Van Buynder
Wenst u op de hoogte te blijven?