Geen producten in winkelwagen
Menu

Routinematige controle en validatie met dataloggers

Wij bieden met onze Ebro dataloggers flexibele en betrouwbare meet- en documentatiesystemen voor routinematige controle en validatie van verschillende thermische processen in de medische sector, de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie.

Ons assortiment omvat eenvoudig te gebruiken dataloggers, zoals de EBI 12- en EBI 11-serie. Dit zijn dataloggers voor temperatuur-, druk- en relatieve luchtvochtigheidsmetingen. Er zijn verschillende configuraties voor uw applicatie beschikbaar zoals interne sensoren, starre en flexibele sensoren, Luer-Lock aansluitingen of een tubeverbinding.

Onze bestsellers

De juiste temperatuur datalogger voor transport

Zoekt u een  transport datalogger die o.a. temperatuur registreert? Die veelvuldig ingezet wordt voor het bewaken van de koelketen? En waarmee u eenvoudig voldoet aan de verplichte registraties van HACCP, GDP en BRC? Als kennispartner adviseren wij u graag over uw situatie en denken mee over de beste oplossingen voor het monitoren van o.a. temperatuur. Wij helpen u graag mee om het proces voor een sluitende registratie ten behoeve van uw HACCP plan te vereenvoudigen, zodat u niet alleen geld bespaart maar ook meer tijd kunt investeren in hetgeen wat u als ondernemer graag doet!

Handmatige registratie met de EBI 300 datalogger voor transport

De gebruiksvriendelijke, handmatige EBI 300 USB-datalogger voor transport. De Ebro dataloggers zijn ideaal voor transport en opslag in de voedings-, farmaceutische en medische sector. Wilt u het temperatuurgedrag analyseren? Pak dan deze logger uit de koelkast en sluit hem direct aan op de USB poort van een willekeurige PC of laptop. In enkele ogenblikken wordt geheel automatisch een meetrapport gegenereerd met alle benodigde informatie over het temperatuurgedrag in uw koelkast

Volledige controle over warehousing en transport

Wilt u volledig controle over uw temperatuurketen? Voor zowel warehousing of transport? Dan adviseren wij de oplossing met ORBCOMM en RmoniWeb. ORBCOMM en RmoniWeb zijn twee revolutionaire temperatuur registratie systemen die u 24/7 real-time inzicht geeft in de situatie van uw goederen. U kunt al uw data direct online inzichtelijk maken en kunt direct ingrijpen bij een eventuele storing. Met de combinatie van deze twee systemen heeft u volledige controle over uw warehousing en transport. Daarmee garandeert u de cold chain van uw goederen. Zeker wanneer u zich wilt kwalificeren voor diverse certificeringen zoals GDP.

 

Ervaringen van onze klanten

Verplichte controlemeting in de mondzorg ‘easy’ met de EBI 12

“De verantwoordelijkheid voor goede hygiëne in de praktijk ligt bij de ondernemer: de tandarts of de mondhygiënist. Tegelijkertijd stelt de Richtlijn dat de leverancier ‘zorgplichtig’ is. Hij moet kunnen aantonen dat het door hem onderhouden apparaat op z’n functionaliteit is getest en dat het resultaat voldoet aan de norm. Ik merk echter met enige regelmaat dat men de onderhoudsbeurt afsluit met het doorlopen van een proefproces. Maar dat is onvoldoende. Je hebt hiervoor een meetinstrument nodig als de EBI 12.” Lees snel de volledige casestudy, waarin Douwe Laanstra (eigenaar van Hygienic Care), het belang van een logger bespreekt.

Lees de volledige casestudy