Geen producten in winkelwagen
Menu

Uiterst nauwkeurige meetinstrumenten van Ebro

Bedrijven opereren in een steeds strengere omgeving. Overheden en producenten proberen wereldwijd eindgebruikers te beschermen tegen de risico’s van verontreinigde of bedorven producten. U moet als ondernemer dan ook voldoen aan diverse strenge richtlijnen zoals HACCP, IFS, BRC, GDP, GMP of ISO22000.

Deze richtlijnen beschrijven het volledige proces van inkoop, ontvangst, productie, opslag, verkoop en transport. Gullimex speelt als kennispartner in op de strenge richtlijnen en is specialist in handmatige en geautomatiseerde oplossingen om onder meer de temperatuurregistratie makkelijker te maken.

Gullimex biedt een uitgebreid assortiment met hoogwaardige meetinstrumenten van Ebro. De Ebro voedselthermometers en dataloggers zijn inzetbaar in sectoren als Food, Food Industry, Health & Pharma, Transport en Industry. U kunt daarmee diverse grootheden, zoals temperatuur, druk en luchtvochtigheid eenvoudig en uiterst nauwkeurig in kaart brengen.

Een greep uit ons assortiment van Ebro

Ebro procesloggers voor Food-Industry

Gullimex levert ook EBI-11 procesloggers. De EBI-11 logger kunt u gebruiken voor temperatuur- en drukmetingen in kleine ruimtes voor routinecontrole en voor validatie. De EBI-10 loggers meten temperatuur-, druk- en relatieve luchtvochtigheid.

U kunt elke configuratie voor het validatieproces real-time volgen op de pc. Dit betekent dat u direct kunt ingrijpen in een validatieproces dat fout dreigt te lopen.

 

Ebro loggers voor Food

Ebro biedt een breed scala aan oplossingen om het productieproces te optimaliseren door nauwkeurige bewaking van zowel luchtvochtigheid als temperatuur. Wij leveren onder meer de EBI-20 serie en de EBI-300 & EBI-310 temperatuurloggers. Beide loggers kunt u eenvoudig inzetten voor het verplicht meten en registreren.

 

Ebro procesloggers voor Health & Pharma

Ebro heeft ook erg goede dataloggers voor Health & Pharma die temperatuur, druk en relatieve luchtvochtigheid meten. U kunt kiezen uit verschillende configuraties met combinaties van interne sensoren, starre metalen sensoren, Luer-Lock aansluiting of een schroefverbinding. Ebro dataloggers kunt u gebruiken voor routinecontrole en voor validatie.

Ebro thermometers

Voedselveiligheid waarborgen betekent dat u zeer betrouwbare meetinstrumenten nodig hebt voor het bereiden, in- en terugkoelen, bewaren, transporteren en distribueren van levensmiddelen. Onze allereerste digitale voedselthermometer introduceerden we bij de slager, bakker en de vis- en groente detaillist. Gullimex biedt tegenwoordig een breed assortiment aan voedselthermometers en infrarood thermometers die voldoen aan de richtlijnen van HACCP, BRC en IFS en de eisen in uw hygiënecode. Met thermometers en infrarood thermometers van Ebro kiest u voor robuuste, stootvaste meetinstrumenten inclusief kalibratiecertificaat.

 

Ebro frituurvetmeter

Met de FOM-330 frituurvetmeter weet u precies wanneer u het vet moet vervangen. Dat bespaart kosten en helpt u verantwoord te frituren. De FOM-330 meet zeer betrouwbaar, eenvoudig en snel de kwaliteit van het frituurvet. De meting gaat via het frituurvet. 

De next-step indicator in het scherm meldt welke vervolgstappen u moet nemen zodra u de insteekvoeler in het frituurvet houdt. Als de meetwaarde stabiel is, wordt de % PC-waarde getoond (de zogenaamde polaire delen). De meetwaarde wordt ook weergegeven met een signaallamp. De kleur groen betekent schoon, geel betekent licht vervuild, rood is vervuild frituurvet.