Geen producten in winkelwagen
Menu

EnSURE Touch

De nieuwe EnSURE  Touch is een kwalitatief monitoringsysteem waarmee gegevens van verschillende kwaliteitsindicatoren, zoals ATP en allergenen, worden verzameld, geanalyseerd en gerapporteerd.

U kunt daarnaast iedere medewerker specifieke mogelijkheden toewijzen in het systeem, waardoor het apparaat voor meer medewerkers goed te gebruiken is. De EnSURE Touch is duidelijk en zeer gemakkelijk in gebruik zodat iedereen precies weet welke meting moet plaats vinden.

 

EnSURE Touch | Food

Als professional op het gebied van voedselveiligheid staat u voor aanzienlijke uitdagingen: complexe voedselketens, strengere controle- en inspectieregels en het altijd aanwezige risico van besmetting en recalls. U moet ervoor zorgen dat processen niet besmet zijn en eventuele interventies op het gebied van productveiligheid doeltreffend uitgevoerd worden.

EnSURE Touch is een hoogwaardig bewakingssysteem van de volgende generatie. Het biedt snelle en accurate gegevens over hygiëne ter ondersteuning van uw FSMA-programma. Het levert de gegevens die u nodig hebt voor complexe handelingen op meerdere locaties, controle- en risicobeheer en het voorkomen van recalls.

Bekijk hier de EnSURE Touch Brochure | Food

 

EnSURE Touch | Health & Pharma

Hygiena begrijpt dat de gezondheid van uw patiënten en optimalisering van verzekeringsuitkeringen cruciaal zijn voor uw bedrijf. Uw succes hangt af van hoe schoon uw instelling is.

Uit onderzoek blijkt dat, zelfs met maximale een
inspanning, gemiddeld slechts 34-40% van de oppervlakken in een ziekenhuis in overeenstemming met beleidsnormen wordt gereinigd. Uw constante strijd tegen C. difficile, MRSA en andere zorginfecties vereist een bewezen en doeltreffend programma voor controle van uw  reinigingsprocedure. Met de invoering van een  bewakingsprogramma kunt u de doeltreffendheid van uw schoonmaakprogramma’s verbeteren van 40% tot 82%.

De EnSURE Touch levert de gegevens die u nodig hebt om de gezondheid van patiënten te garanderen en uw verzekeringsuitkeringen te optimaliseren.

Bekijk hier de EnSURE Touch Brochure | Health & Pharma

 

 

Meer informatie ontvangen van onze accountmanager?

Wij informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden van de nieuwe EnSURE Touch. Mogen wij u bellen of mailen? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Onze specialisten staan voor u klaar.

  • In welke branche bent u actief?*
  • Contactvoorkeur*
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

EnSURE Touch bestellen? 

Bekijk alle (technische) specificaties van de revolutionaire EnSURE Touch op de productpagina in onze webshop. Vanaf hier kunt u in een paar eenvoudige stappen uw eigen EnSURE Touch bestellen.

Bekijk EnSURE Touch in de webshop

 

Food (Industry) | Health & Pharma