Geen producten in winkelwagen
Menu

HACCP stickers als onderdeel van uw HACCP-plan

Onze oplossingen van Labellord helpen bedrijven en instellingen die voedsel verwerken aan alle regels op het gebied van voedselveiligheid te voldoen. Ongeacht de branche waarin u werkt, zorgen deze oplossingen ervoor dat u uw gasten veilig en vers voedsel kunt aanbieden. Het voedselcoderingssysteem is eenvoudig in gebruik, goed controleerbaar en past in ieder (bestaand) HACCP-plan. U voorkomt derving, werkt efficiënt en bespaart daardoor op tijd en arbeid.

Onze HACCP stickers

Voedselcodering

De dagen van de week heten in bijna iedere taal anders, maar kleur spreekt alle talen. Bij de ontwikkeling van het voedselcoderingssysteem van Labellord is daar rekening mee gehouden; iedere dag van de week heeft een eigen kleur.

We zijn visueel ingesteld, de snelheid van onze bedrijfsprocessen neemt toe en er treden meer anderstaligen toe op onze arbeidsmarkt. Een controlesysteem voor voedselveiligheid moet daar rekening mee houden door eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en goede controleerbaarheid. Dit voedselcoderingssysteem voldoet aan al deze voorwaarden.

Allergenencodering

Labellord heeft, met haar expertise op het gebied van voedselcodering, een coderingssysteem voor allergenen ontwikkeld. De allergenen-iconen zijn bedoeld voor gebruik in de foodservice zoals horeca, ambacht, Retail en zorginstellingen.

Wenst u op de hoogte te blijven?