Geen producten in winkelwagen
Menu

Industry

Gullimex biedt klanten de zekerheid dat alle processen in de Industry voldoen aan voorwaarden van constante kwaliteit, optimale hygiëne en veilige productie. De onderneming levert daarvoor een breed assortiment aan hoogwaardige meetinstrumenten. En het biedt een zeer hoog gewaardeerde proactieve ondersteuning via kalibratieservice en onderhoud.

1. Delven grondstoffen, 2. industrie en 3. maak-industrie

Controle op omgevingstemperatuur, producttemperatuur (kern/oppervlakte), isolatiewaarde, luchttemperatuur, RH / dauwpunt, ovenbalans, energie efficiency, procesparameters, luchtsnelheid en -verplaatsing, pH en Brix. Door middel van:

Datapaq

Klanten omarmen steeds vaker onze Datapaq oplossing. Datapaq ontwikkelt en produceert geavanceerde systemen zoals temperatuur-dataloggers en thermische behuizingen voor gebruik in de foodbranche en de finishing- en coatingindustrie. Klanten in de baksteen-, keramische-, staal-, en elektronica-industrie zijn ook erg tevreden, net als een producent voor het coaten en lamineren van zonnecellen.

Datapaq ontwikkelt en produceert eenvoudig te installeren en toch zeer geavanceerde systemen voor foodindustrie en industriële warmtebehandelingsprocessen, met gebruik van temperatuur-dataloggers en thermische behuizingen. Een temperatuurprofiel in de natlak- en poedercoatingindustrie was daarmee nog nooit zo eenvoudig! Een klant stuurt het Datapaq systeem door de oven en het systeem garandeert via meting van product- en oventemperatuur de exacte tijd-bij-temperatuur voor de juiste thermische uitharding van de coating.

Airflow

Onze klant krijgt via het productgamma van Swema de meest professionele instrumenten voor luchtzijdig inregelen. Een klimaatinstallatie functioneert optimaal als de luchthoeveelheden corresponderen met de vooraf ingestelde waarden. Als onze klanten echt elke tocht- of warmteklacht willen voorkomen, biedt Swema dé oplossing voor indoor klimaatcontrole.

En daar blijft het niet bij. Vele klanten kennen inmiddels de alom gewaardeerde service afdeling van Gullimex. De jaarlijkse kalibratie en onderhoudsbeurt helpt klanten om certificaten actueel en apparaten in goede staat te houden. Zodat u juiste feiten zeker meet.