Geen producten in winkelwagen
Menu

HACCP voedselthermometer

De HACCP richtlijnen verplichten je als horecaonderneming, grootkeuken, catering of (sport) kantine gebruik te maken van een HACCP voedselthermometer. Het is belangrijk dat de voedselthermometer voldoet aan wet- en regelgeving.

HACCP richtlijnen

HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. HACCP staat voor de gevarenanalyse van kritische beheerpunten. De richtlijnen van HACCP hebben als doel dat de voedingsmiddelen, die geconsumeerd worden, veilig zijn. Met de HACCP richtlijnen wordt bepaald wat de kritieke punten zijn en wordt er geanalyseerd wat er fout zou kunnen gaan. Er wordt gemeten, genoteerd, gecontroleerd en geregistreerd. Wanneer er afwijkingen worden geconstateerd worden er maatregelen getroffen.

De HACCP voedselthermometer van Ebro

De HACCP voedselthermometer is voor verschillende doeleinden inzetbaar. Van de plaatselijke slager tot aan de grootkeuken van een hotelketen. Wanneer u een kwalitatief goede voedselthermometer zoekt kunt u kiezen voor het merk Ebro. Dit zijn nauwkeurige thermometers voorzien zijn van een ISO kalibratiecertificaat.

Kalibratieservice

Volgens de normen van HACCP dient een thermometer één keer per jaar gekalibreerd te worden. Bij de kalibratie wordt gecontroleerd in hoeverre het meetinstrument afwijkt van de te handhaven standaarden. Gullimex biedt de mogelijkheid om het meetinstrument ter controle aan te bieden. Gullimex biedt met een eigen serviceafdeling een unieke kalibratieservice. Twee weken voor het verstrijken van de certificaatdatum krijgt de klant een oproep om het meetinstrument ter controle aan te bieden. Het is dus niet mogelijk om de controle te vergeten. Het meetinstrument wordt gecontroleerd en gekalibreerd. De service afdeling zorgt er voor de thermometer weer goed en nauwkeurig functioneert.

HACCP voedselthermometer in de praktijk

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt? Meld u zich dan hier aan voor één van onze nieuwsbrieven die past bij uw interesses.

Aanmelding nieuwsbrief

  • Over welke branche(s) mogen we u blijven informeren?
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.
Wenst u op de hoogte te blijven?