Geen producten in winkelwagen
Menu

Transportbeveiliging voor uw geconditoneerd transport

Gullimex, Euroscan en OptiLock slaan de handen ineen om een volledig beveiligde supply-chain te garanderen. Het toenemend aantal ladingdiefstallen en verscherping van de Europese normen voor transport en logistiek vragen om een optimale transportbeveiliging van de lading.

De elektrische sloten van OptiLock en de Cold Chain Monitoring Solutions van Euroscan werken daarin samen. Gullimex is daarbij de partner voor transportbedrijven betreffende advies, levering en service voor ladingbeveiliging en koelketenbewaking. Met deze combinatie voldoet een transporteur aan de gestelde (Europese) normen voor transport, zoals TAPA TSR level 1,2 of 3. Door de Optilock te koppelen aan de telematica van Euroscan beschikt u over een systeem dat aan alle richtlijnen voldoet. OptiLock is waterbestendig en doorstaat zware mechanische krachten tot 4000 kg.

Transportbeveiliging professionaliseren met mechanische sloten & grendels

OptiLock heeft een uitgebreid portfolio aan mechanische sloten en grendels. Voor elke toepassing bieden wij met OptiLock een oplossing. Van deurgrendel tot hangslot en van King Pin-slot tot disselgrendel.

Bediening via eigen webportal

Via de webportal van Euroscan (Cold Chain View) kunnen de beveiligingssloten vanaf het kantoor draadloos aangestuurd en eventueel zelfs geopend worden. Euroscan biedt daarmee een belangrijke aanvulling op de reeds bestaande systemen van OptiLock. Het systeem verzendt een alarmmelding zodra manipulatie van de sloten plaatsvindt. De eenvoudig te bedienen sloten zijn solide en van buitenaf niet zichtbaar. De Euroscan-systemen beschikken over communicatiemogelijkheden met onder andere de koelmotor, de boordcomputer, het voertuigmanagementsyteem en GPS-data voor Track & Trace.

24/7 volledige controle op afstand

Het intelligente systeem geeft de lading pas vrij als het voertuig haar bestemming heeft bereikt. Het voertuig wordt op afstand geopend om de lading te lossen. De temperatuurrapporten zijn op dat moment al digitaal onderweg naar de klant. Bovendien wordt het voertuig tijdens de gehele reis gevolgd. Zodra wordt afgeweken van de geplande route, of ingestelde grenswaarden worden overschreden wordt een alarmmelding verstuurd. Met deze oplossing voldoet u volledig aan de richtlijnen van GDP.

De mate van beveiliging is onderverdeeld in verschillende categorieën, namelijk TAPA TSR level 1, 2 of 3. Deze categorieën zijn voorzien van een passende beveiligingsklasse. Op deze manier kan een transporteur eenvoudig bepalen welk systeem nodig is om de lading en vloot te beveiligen.

Bekijk hier de oplossingen voor transportbeveiliging

Wij houden u op de hoogte

Wilt u op de hoogte over de laatste trends & ontwikkelingen in de transportwereld? Meld u dan aan voor onze online nieuwsbrief.

  • Over welke branche(s) mogen we u blijven informeren?

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Wenst u op de hoogte te blijven?