Geen producten in winkelwagen
Menu

Hoogwaardige meetinstrumenten

Gullimex biedt een ruim aanbod aan hoogwaardige meetinstrumenten voor verschillende toepassingen.

Frituurvetmeters

Om de kwaliteit van het frituurvet te bepalen, kunt u gebruik maken van een frituurvetmeter. Een kwalitatief goede en betrouwbare frituurvetmeter van het merk Ebro zorgt voor het mooiste en meest krokante bakresultaat. U meet uiterst snel en nauwkeurig de kwaliteit van het frituurolie, door de polaire delen te meten (maatstaaf voor de verouderingsgraad van frituurolie). Dit apparaat geeft precies aan of de frituurolie goed is, bijna aan vervanging toe is of vervangen moet worden.

Bekijk ons aanbod

 

 

pH-meters

Het is voor producenten van voedsel van groot belang om de veiligheid, en daarmee de kwaliteit, van voedingswaren te waarborgen. Het meten van de pH-waarde van de producten is daar een onderdeel van. Het meten van de zuurgraad is, naast het meten van temperatuur, één van de meest belangrijke indicatoren voor de kwaliteit en veiligheid van levensmiddelen. Behalve de kwaliteit en veiligheid, wordt met de zuurgraad bovendien de bewaartijd bepaald.

Bekijk ons aanbod

 

 

Penetrometers

Om het juiste oogsttijdstip van bijvoorbeeld een appel of peer te bepalen is een penetrometer voor fruit onmisbaar bij het bepalen van de rijpheid. Om de betrouwbaarheid en de kwaliteit van het fruit te garanderen is het zeer belangrijk om te weten wanneer het fruit precies geplukt moet worden.

Bekijk ons aanbod

 

 

Zoutmeters

Met de SSX 210 van Ebro meet u het relatieve zoutgehalte in vloeistoffen en zachte levensmiddelen, zoals vlees, worst, kaas, salades, etc. In dit geval meet de zoutmeter de elektrische geleidbaarheid, afhankelijk van het zoutgehalte.

Bekijk ons aanbod

ATP- en bioluminometers

Voor zowel de voedingsindustrie als de medische sector is het belangrijk om uitgebreide hygiëne controles uit te voeren. Het is hierbij van belang dat er een nauwkeurige ATP meting plaatsvindt. Dit kan met een ATP-meter om de reinigingsmethode te controleren.

Bekijk ons aanbod

 

 

Refractometers

Door middel van een refractometer wordt het suikergehalte in een suikeroplossing gemeten. Dit gebeurt door middel van de lichtbrekingsindex. Deze index van de gemeten vloeistof wordt omgezet in de schaalverdeling Brix.

Bekijk ons aanbod

 

 

Hygrometers

Met de Ebro TFH 610 Hygrometer houdt u de relatieve luchtvochtigheid nauwkeurig in de gaten, en heeft u de mogelijkheid in te grijpen als de lucht te droog of te vochtig is. In het display leest u eenvoudig de luchtvochtigheidsgraad af, maar ziet u ook een waarschuwing van de thermometer als deze te hoog of te laag is.

Bekijk ons aanbod

 

 

PCR-systemen

Voedingsbedrijven, servicelaboratoria en regelgevende instanties over de hele wereld vertrouwen op het Hygiena BAX System, waarin de “polymerase chain reaction” wordt gebruikt om ongewenste bacteriën in grondstoffen, eindproducten en omgevingsmonsters op te sporen.

Bekijk ons aanbod