Geen producten in winkelwagen
Menu

MOCON Dansensor

MOCON Dansensor levert wereldwijd al ruim 25 jaar Modified Atmopshere Packaging (MAP) testapparatuur voor kwaliteitscontrole en kwaliteitsborging in de farmaceutische- en voedingsindustrie. U vindt bij ons voor iedere toepassing het geschikte meetinstrument. Wij zijn trotse marktleider in testapparatuur voor gasverpakken, het verpakken onder beschermende atmosfeer (MAP) met producten voor onder meer:

Verleng de houdbaarheid van uw MAP verpakte product

Wij weten waar de pijnpunten liggen: de regelgeving stelt hogere eisen op het gebied van traceerbaarheid… Supermarkten vragen om garanties op lekvrije verpakkingen… De alsmaar stijgende milieuheffingen voor afvalverwerking. Ondertussen stijgen uw productiekosten omdat het moeilijker is om gekwalificeerd personeel te vinden.

Er is een oplossing! Wij helpen levensmiddelenproducenten die verpakken onder beschermende atmosfeer om beter om te gaan met de vraagstukken over kwaliteitscontrole en -garantie van gasverpakte producten. Dansensor biedt innovatieve oplossingen om de productkwaliteit te garanderen, kosten te besparen, verpakkingsafval te verminderen en te voldoen aan de vereiste traceerbaarheid. Daarnaast werken onze geavanceerde systemen automatisch, dat zorgt voor lagere arbeidskosten en minder fouten.

Bekijk onze oplossingen

Wenst u op de hoogte te blijven?