Geen producten in winkelwagen
Menu

Swema is dé oplossing voor indoor klimaatcontrole

Wij bieden met het productgamma van Swema de meest professionele instrumenten voor het luchtzijdig inregelen. Een klimaatinstallatie functioneert goed als de luchthoeveelheden corresponderen met de vooraf vastgestelde waarden. Wenst u tocht- of warmteklachten te voorkomen? Dan is Swema dé oplossing voor uw indoor klimaatcontrole.

Hoe werkt Swema?

Het is om vele redenen belangrijk dat u het binnenklimaat van gebouwen kunt beheersen. Grote gebouwen voorzien van de nodige warmte en frisse lucht is niet zo eenvoudig. We zien regelmatig dat een luchtbehandelingssysteem ook na oplevering niet naar behoren functioneert. Zeker na een verbouwing of herinrichting van de ruimtes.

 

De professionele instrumenten van Swema maken het luchtzijdig inregelen en balanceren van het luchtbehandelingssysteem zeer eenvoudig en zorgen voor de gewenste luchtkwaliteit. Elke ruimte krijgt dan de juiste hoeveelheid warmte en frisse lucht voor een optimaal binnenklimaat. U biedt uw medewerkers niet alleen een aangename werkomgeving, maar bespaart ook nog eens flink op de energiekosten.

Voordelen Swema

  • Kostenefficiëntie door energiebesparing.
  • Verschillende specifieke meetconfiguraties beschikbaar.
  • Uitwisselbare voelers voor verschillende te meten eigenschappen.
  • Instrument herkent voelers en kalibratie data.
  • Meetdata eenvoudig door te sturen naar uw computer.
  • Verschillende (gratis)software mogelijkheden.

Bekijk onze oplossing

Wenst u op de hoogte te blijven?