Geen producten in winkelwagen
Menu

TempCube

Echt waar? Een datalogger die zichzelf installeert. Die meetresultaten direct online plaatst. Met een batterijlevensduur van 10 jaar? Ja, die bestaan.

TempCube is een revolutionaire datalogger en de innovatieve oplossing voor draadloze controle van temperatuur, luchtvochtigheid en beweging. De compacte logger heeft een geheugen van meer dan 15.000 metingen. De logger stuurt zijn data via een access point direct naar een beveiligde internetomgeving. TempCube geeft volledig inzicht in uw distributieketen. En is inzetbaar voor oneindig veel toepassingen. TempCube garandeert u gemak, de beste kwaliteit en geeft u een minimale total cost of ownership vanwege de ongekende duurzaamheid.

Hoe werkt TempCube?

TempCube is te gebruiken in koel- en vriescellen, koelvitrines en stekkerklaarmeubelen. De logger registreert draadloos temperatuur, luchtvochtigheid en bewegingen. Als u de sensor op punten hangt (CCP’s) die u onder controle moet houden om een gevaar voor de voedselveiligheid te voorkomen, voldoet u met TempCube aan de HACCP norm.

TempCube registreert voor u 24/7 en stuurt analyses direct naar de PC, tablet of smartphone. U bepaalt zelf de grenswaarden en u kiest zelf of u een alarm wenst per email of sms. Of u nu wenst te meten op 1 plek, meerdere locaties of tijdens transport: TempCube is voor iedere toepassing dé innovatieve en duurzame oplossing.

Productvideo TempCube

Voordelen TempCube

De TempCube is een unieke plug-and-play datalogger. Uiterst innovatief en duurzaam. Maakt u gebruik van TempCube dan profiteert u van de volgende voordelen:

•Zelfstandig te installeren
•Meetresultaten worden 24/7 geregistreerd en direct online in te zien
•Batterij levensduur van 10 jaar
•Minimale TCO door ongekende duurzaamheid
•Inzicht in uw volledige distributieketen

TempCube credits

Bij aanschaf van de TempCube moet u ook credits aanschaffen voor het gebruik van de TempCube datalogger.

Een TempCube credit geeft u een (1) jaar lang gebruik van een datalogger. Credits worden vooraf betaald, u zit dus niet vast aan een abonnement. U kunt een credit ook gebruiken als tegoed voor alarm per sms. Met 1 credit krijgt u dan 40 sms alarmeringen.

Bekijk onze oplossingen

Wenst u op de hoogte te blijven?