Geen producten in winkelwagen
Menu

TempWeb

TempWeb registreert en bewaakt diverse grootheden in uw bedrijf en distributieketen. Het systeem biedt u de mogelijkheid om de meetwaarden altijd en overal actueel online te bekijken. Worden de meetwaarden van een ingestelde limiet overschreden, dan krijgt u een alarm per sms of per e-mail.

TempWeb is één sensornetwerk voor het hele bedrijf. Een uitgebreid systeem bestaat uit meerdere draadloos gekoppelde sensormodules die elk maximaal 4 ingangen hebben voor verschillende soorten voelers. U kunt kiezen uit voelers voor onder andere temperatuur, relatieve vochtigheid, druk (verschil), koolstofdioxide, deurcontactschakelaars en energieverbruik.

Hoe werkt TempWeb?

De sensormodules zijn geschikt om alle analoge en digitale output te lezen. U kunt TempWeb daarom ook verbinden met al aanwezige voelers. Het systeem beschikt ook over één of meer versterkingsrouters, een internet- of LAN-coördinator en bijbehorende websoftware. Dankzij al deze configuraties is TempWeb een uiterst flexibel systeem, inzetbaar voor een groot aantal toepassingen. U kunt TempWeb op maat configureren voor uw specifieke situatie.

 

Gebruiksvriendelijke software

De gebruiksvriendelijke software visualiseert de actuele metingen en vergelijkt ze met de door u ingestelde grenswaarden. Bij overschrijding wordt een alarm per e-mail of sms verzonden. U bepaalt zelf wie wanneer welk alarm ontvangt. Dit kan via een cascadesysteem dat automatisch een volgende persoon alarmeert als een alarm niet binnen een bepaalde tijd door iemand wordt bevestigd. Een lokaal alarm, zoals een zwaailamp of sirene, is ook mogelijk.

U bewaakt met één systeem werk- en opslagruimtes, koel- en vriescellen, toonbank, vitrines, ovens en warmhoudkasten, bakwanden en uw bestel- of vrachtwagen.

TempWeb is echt een revolutionair systeem met vele voordelen:

  • TempWeb is een uiterst flexibel en betrouwbaar systeem
  • Registreert en bewaakt 24/7
  • Alarm per sms of e-mail
  • Software is zeer gebruiksvriendelijk en volledig draadloos
  • Eenvoudig om het systeem uit te breiden
  • Inzetbaar voor een groot aantal toepassingen

Bekijk onze oplossing

Wenst u op de hoogte te blijven?