Geen producten in winkelwagen
Menu

GULLIMEX brengt met VisioPointer kwaliteitsinspectie van voedingsverpakkingen naar het hoogste niveau in België

Iedere voedselproducent werkt aan een zo hoog mogelijke kwaliteit met zo min mogelijk uitval. Minder fouten betekent namelijk minder uitval en dus meer opbrengst. De nieuwe VisioPointer van Gullimex spoort fouten in productielijnen sneller op en integreert productoptimalisatie in de lijn. Met de VisioPointer ProductieOptimalisatieModule krijgt de operator onmiddellijk zicht op de actuele kwaliteit van de productie. Dat betekent: de status van alle kwaliteitsmaatstaven van de productielijn in één oogopslag.

De VisioPointer is op dit moment de meest complete kwaliteitsbewaker op de Belgische en Nederlandse markt. Het apparaat gebruikt camerabeelden met hoge resolutie en controleert verpakkingen op een correcte seal, een juist geplaatst etiket en ontbrekende tekst, zoals de THT. De VisioPointer draait in-line, op hoge snelheid en simultaan aan boven- en onderzijde tot maar liefst 240 verpakkingen per minuut. Het apparaat ziet dus in één beweging of het zorgvuldig geproduceerde eindresultaat op alle fronten voldoet aan de eisen voor de consument.

Verbetering van productielijnen

De VisioPointer van Gullimex is uitgerust met een ProductieOptimalisatieModule (POM). Deze module zorgt ervoor dat uw productieapparatuur altijd in optimale staat verkeert. Zowel kleine als grote storingen kan uw operator of beheerder snel achterhalen via de storingsgeschiedenis. Hij kan via de POM ook advies krijgen over hoe de storing verholpen kan worden. Als u POM efficiënt gebruikt, dan levert dat aanzienlijk meer foutloze producten per uur op dan bij een vergelijkbare lijn zonder VisioPointer.

De VisioPointer-software heeft daarnaast een unieke ingebouwde Production Intelligence Module (PIM). Deze verbetert de productiedoorvoer en verwijdert knelpunten in het gehele verpakkingssysteem. PIM biedt analyses van de keten en stelt onregelmatigheden vast nog voor deze voor problemen zorgen. De gegevens bevatten alle relevante informatie voor een productieanalyse, zoals productie-ID, batch ID, operatornaam, oorzaak downtime enz. De VisioPointer kan zoveel informatie verzamelen dat het mogelijk is om de productie-efficiëntie te beoordelen tijdens een volledige productiedag of zelfs de efficiëntie van de ene fabriek ten opzichte van een andere.

Downloads

Neem contact met ons op

Wilt u alvast meer informatie over de VisioPointer van TriVision? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.

Meer informatie? Neem contact op met één van onze accountmanagers:
Christophe Van Buynder

Accountmanager
+32 474 28 46 23
c.vanbuynder@gullimex.be

Christophe Van Buynder
Wenst u op de hoogte te blijven?