Geen producten in winkelwagen
Menu

OptiLock™ - Security Solutions

De mechanische en elektronische sloten van Wabco – OptiLock™, voorheen Trans-Safety locks, sluiten elke container, trailer- en bestelwagen definitief af. U voorkomt daarmee diefstal, mensensmokkel, een temperatuurschok of manipulatie.

Elektronische ELB-Lock en mechanische sloten

De nieuw ontwikkelde elektronische ELB-Lock (12 of 24V) beschikt over een geavanceerde software en zwaar uitgevoerde hardware. De soft- en hardware staan garant voor de ultieme beveiliging. En bij correcte installatie is uitval onmogelijk. U kunt het systeem ook met telematics koppelen via een handzender, door invoer van een code of draadloos op afstand.

De OptiLock™ – Security Solutions zijn geschikt voor certificering volgens TAPA TSR-1, BAT-V1, en GDP (Pharma en Food). OptiLock™ biedt ook een breed scala aan mechanische sloten.

Koppeling met Euroscan

Wij zijn al jarenlang marktleider in bewaking en registratie van gekoeld transport met temperatuurrecorders van Euroscan. U kunt met deze meest geavanceerde temperatuurrecorder de recorder op afstand controleren en bedienen. Een groot voordeel is ook dat u de temperatuurrecorder naadloos kunt koppelen met de ELB-Lock van OptiLock™ – Security Solutions.

Toepasbaar op:

  • Transport (zeecontainers)
  • Trekkers
  • Trailers
  • Opleggers / aanhangwagens
  • Gepantserde voertuigen
  • Bouwvoertuigen

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze oplossingen met Wabco – Optilock? Klik hier en neem contact met ons op.

Wenst u op de hoogte te blijven?