Geen producten in winkelwagen
Menu

Believing in understanding

Net als u, vinden wij het belangrijk om onze klanten steeds de beste kwaliteit te leveren. Binnen de sectoren Health & Pharma, Food en Logistiek leveren wij producten en diensten die u ondersteunen in uw streven naar veilige (productie)processen. Onze producten zorgen voor een constante kwaliteit, optimale hygiëne en veilige productie. U hecht veel belang aan deze criteria en wenst dat alle processen onder controle zijn? Gullimex biedt u die zekerheid! Wij geven u, 100% controle over de kwaliteit en hygiëne van uw product en proces.

Wij meten, monitoren, analyseren en registreren temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, lekdetectie en hygiëne. Hiervoor leveren wij een breed pallet aan sensoren, temperatuurmeters en dataloggers. Wij hebben hierover veel kennis in huis die wij graag met onze klanten delen. Wij staan u bij in de wettelijke verplichtingen, de ontwikkeling en implementatie.

Ons MyCCP platform brengt alle HACCP- & GDP-checklisten en meetgegevens digitaal samen. Klanten, maar ook procesoperators of managers, kunnen net als geautoriseerde toezichthouders, op ieder gewenst moment, op elke locatie, zien hoe het staat met de prestaties van apparatuur en processen. Wij helpen klanten ook met de kalibratie, configuratie en het onderhoud van alle instrumenten op een manier die bij hun situatie en behoefte past.

Wat heeft u daar aan? Zekerheid dat u weet hoe de kwaliteit en hygiëne er binnen uw organisatie voorstaat. Is bijsturing nodig, dan hebt u direct de juiste parameters bij de hand. En u kunt met alle medewerkers open en transparant communiceren en relevante instanties snel en compleet laten zien dat u voldoet aan de wet- en regelgeving.

Niet alleen de meetinstrumenten zijn van een hoog niveau. Dat geldt ook voor onze interne organisatie. Onze vakkennis en organisatie zijn TÜV- gecertificeerd en ons kwaliteitssysteem voldoet aan de nieuwste norm ISO 9001:2015.

Neem contact op

Welkom bij Gullimex
Joke Abé

Accountmanager Inside Sales
+32 53 80 97 54
j.abe@gullimex.be

Joke Abé
Annick Van Nieuwenberg

Accountmanager
+32 472 87 42 09
a.vannieuwenberg@gullimex.be

Annick Van Nieuwenberg
Christophe Van Buynder

Accountmanager
+32 474 28 46 23
c.vanbuynder@gullimex.be

Christophe Van Buynder
Jolien De Smet

Service & Sales Support
+32 53 80 97 54
j.desmet@gullimex.be

Jolien De Smet
Dimitri Van de Velde

Field Service Engineer
+32 474 61 08 46
d.vandevelde@gullimex.be

Dimitri Van de Velde
Kim Perdu

Field Service Engineer
+32 473 99 12 00
k.perdu@gullimex.com

Kim Perdu
Wenst u op de hoogte te blijven?