Geen producten in winkelwagen
Menu

Believing in understanding

U wilt uw klanten het beste leveren dat u in huis hebt. Ook wij snappen het belang van goede producten en diensten binnen de Medisch Pharma, Food en Logistieke sector die essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Dat vergt constante kwaliteit, optimale hygiëne, veilige productie, de wetenschap dat u voldoet aan de voorwaarden en dat alle processen onder controle zijn. Gullimex biedt u die zekerheid! Onze bijdrage aan gezondheid en welzijn is dat wij u 100% controle geven over de kwaliteit en hygiëne van uw product en proces.

Wij meten, monitoren, analyseren en registreren temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, lekdetectie en hygiëne. We hebben daartoe veel kennis in huis die we graag met klanten delen, over wet en regelgeving en de organisatie en implementatie. We leveren een breed pallet aan sensoren, temperatuurmeters en dataloggers.

Ons RmoniWeb platform brengt alle HACCP- & GDP checklisten en meetgegevens digitaal samen. Klanten, maar ook procesoperators of managers, kunnen net als geautoriseerde toezichthouders, op ieder gewenst moment en op elke locatie, zien hoe staat met de prestaties van apparatuur en processen. We helpen klanten ook met de kalibratie, configuratie en het onderhoud van alle instrumenten op een manier die past bij uw situatie en behoefte.

Wat hebt u daar aan? Zekerheid dat u weet hoe de kwaliteit en hygiëne er binnen uw organisatie voorstaat. Is bijsturing nodig, dan hebt u direct de juiste parameters bij de hand. En u kunt met alle medewerkers open en transparant communiceren en relevante instanties van de branche snel en compleet laten zien dat u voldoet aan de wet- en regelgeving.

Visie Gullimex

Bedrijven willen graag geholpen worden, daar waar het monitoren van kritische processen vanuit regelgeving verplicht wordt gesteld en objectiviteit vereist. Ze willen kunnen claimen dat ze in control zijn, zowel naar toezichthoudende instanties, als naar andere relevante stakeholders. Het is daarmee één van hun USP’s.

Missie Gullimex

Onze missie is de kennispartner zijn voor organisaties die de juiste omgang met kritieke processen rondom o.a. temperatuur, HACCP en hygiëne als belangrijke KPI voor de performance van hun organisatie en daarmee belofte van hun merk zien.

Niet alleen de meetinstrumenten zijn van een hoog niveau. Onze interne organisatie is dat ook. Onze vakkennis en ons kwaliteitssysteem zijn TÜV- gecertificeerd en ons kwaliteitssysteem voldoet aan de nieuwste norm van ISO 9001:2015.

Neem contact op

Welkom bij Gullimex
Jürgen Janssens

CCO
+32 (0)4 98 16 06 37
j.janssens@gullimex.be

Jürgen Janssens
Annick Van Nieuwenberg

Accountmanager
+32 472 87 42 09
a.vannieuwenberg@gullimex.be

Annick Van Nieuwenberg
Dimitri Van de Velde

Service
+32 53 80 97 54
d.vandevelde@gullimex.be

Dimitri Van de Velde
Anne-Marie van Lierde

Sales Support
+32 53 80 97 54
a.vanlierde@gullimex.be

Anne-Marie van Lierde
Emmanuelle van der Mosten

Sales Support
+32 53 80 97 54
e.vandermosten@gullimex.be

Emmanuelle van der Mosten
Kurt van Nuffel

Field Service Engineer
k.vannuffel@gullimex.be

Kurt van Nuffel
Sebastien Jottier

Accountmanager
+32 475 75 55 14
s.jottier@gullimex.be

Sebastien Jottier
Elodie Callens

Accountmanager
+32 478 87 54 61
e.callens@gullimex.be

Elodie Callens
Jürgen Verrept

Field Service Engineer
+32 (0) 53 80 97 54
j.verrept@gullimex.be

Jürgen Verrept