Geen producten in winkelwagen
Menu

Reparatie & onderhoud

Meetproducten worden vaak in een veeleisende omgeving gebruikt en kunnen niet lang gemist worden. Onze service technici voeren de reparaties en onderhoudswerkzaamheden daarom vakkundig en snel uit op locatie of in ons ServiceCenter.

  • Type instrument/serienummer
  • Prioriteit
  • Soort melding
  • Reeds uitgevoerde handelingen
  • Reactie
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Reparatie

Als reparatie of onderhoud niet op locatie hoeft te gebeuren, stuurt u het meetinstrument eenvoudig naar ons ServiceCenter met één van onze gele kunststof kokers. De gele koker waarborgt een veilige verzending van het instrument.  Om u het zo makkelijk mogelijk te maken, staat ons adres op de koker voorgedrukt.

In bedrijfstelling machines

Als meetapparatuur deel uitmaakt van een grotere machine, dan moeten alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd. Onze service technicus zorgt samen met de machinebouwer dat de aangeschafte meetapparatuur functioneert zoals het hoort.

Vervangservice

U heeft uw meetinstrument ter reparatie of kalibratie aangeboden, maar u kunt geen dag zonder meetapparatuur? Bij Gullimex huurt u eenvoudig een vervangend exemplaar zolang het nodig is.

Kalibratieservice Xtra

Organisaties met meer vestigingen kunnen gebruik maken van onze vervangservice Xtra. Dat betekent dat Gullimex een voorraadbuffer aanlegt van meetinstrumenten die we alleen gebruiken voor uw organisatie. Zodra één van uw meetinstrumenten gekalibreerd moet worden, sturen wij u een oproep die vergezeld gaat met een gekalibreerd meetinstrument uit uw voorraadbuffer. U vervangt uw eigen exemplaar door het ontvangen instrument, waarna u het opgeroepen meetinstrument naar Gullimex stuurt. Wij zorgen vervolgens voor kalibratie en nemen het meetinstrument op in uw voorraadbuffer.