Geen producten in winkelwagen
Menu

Service & diensten

Service is voor onze klanten een belangrijke meerwaarde. De producten die wij verkopen worden vaak ingezet en gebruikt onder veeleisende omstandigheden. En eenmaal aangeschaft, kunnen klanten ze vaak ook niet meer missen. Een vlotte (reparatie)service is daarom erg belangrijk. Als vlotte reparatie of vervanging niet kan, dan lenen wij u, indien beschikbaar, tegen een geringe vergoeding een vervangend bruikleeninstrument. De meeste herstellingen en onderhoud gebeuren door onze technische dienst in huis.

Neem direct contact op met onze productspecialisten op het nummer: +32 (0)53 80 97 54
Ons ServiceCenter kunt u op het volgende telefoonnummer bereiken: +31 (0)74 265 77 99
Het projectbureau is te bereiken op het volgende telefoonnummer: +31 (0) 74 265 77 81

Deskundig advies van onze specialisten

Onze specialisten staan iedere dag voor u klaar. Wat uw toepassing ook is, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Neem voor advies op maat contact op via +32 (0)53 80 97 54 of info@gullimex.be.

 

Service van het allerhoogste niveau

Onze eigen servicedienst is gespecialiseerd in het kalibreren en repareren van instrumenten. Voor antwoord op al uw technische vragen en informatie over onze service kunt u contact opnemen via +31 (0) 074 265 77 99 en service@gullimex.be

Installatie, onderhoud en service op locatie

Ook buiten de deur biedt Gullimex service van het allerhoogste niveau. Voor informatie over installaties, onderhoud en kalibraties op locatie, kunt u contact opnemen met ons via +32 (0)53 80 97 54 en service@gullimex.be.

Online aanmelden

Wenst u gebruik te maken van één van onze diensten? U kunt zich eenvoudig en snel aanmelden door één van onze formulieren in te vullen.