Geen producten in winkelwagen
Menu

Unieke kalibratieservice

Klantenservice staat bij Gullimex centraal. Onze meetinstrumenten worden veelal ingezet en gebruikt onder veeleisende omstandigheden. Eenmaal aangeschaft kan onze klant vaak niet meer zonder. Ons ServiceCenter bedient een groot deel van de industriële en ambachtelijke bedrijven in de Benelux. Wij kalibreren jaarlijks ca. 25.000+ meetinstrumenten waarvan 19.000 via onze unieke kalibratieservice en ca. 6000 via onze eigen reparatieservice.

Oproep voor kalibratieservice

Wij hebben daarvoor een unieke kalibratieservice ontwikkeld. Gullimex biedt de mogelijkheid om alle meetinstrumenten jaarlijks te laten controleren en te laten kalibreren. Klanten krijgen, mits aangemeld voor de kalibratieservice, enkele weken voor het verstrijken van de certificaatdatum een oproep om het meetinstrument ter controle aan te bieden.

Werkwijze kalibratie van voedselthermometers

Waar normaal gesproken op twee kalibratiepunten wordt gekalibreerd, kalibreren wij de insteekvoeler van de voedselthermometer op drie kalibratiepunten. De kalibratie van de insteekvoeler wordt uigevoerd in stabiele thermostaatbaden bij de volgende temperaturen: 0°C, 120°C en -20°C.

Behalve de insteekvoelers kunnen ook de meetinstrumenten met een infrarood optiek gekalibreerd worden. Dit gebeurt bij de temperaturen: 0°C, 20°C en 60°C.

Hoe kunt u zich aanmelden?

  • Telefonisch
  • Inschrijvingsformulier
  • Via de overeenkomst dat elk nieuw instrument, logger of thermometer, automatisch is aangemeld zodra besteld en uitgeleverd.

Schriftelijke bevestiging

Zodra we uw aanmelding hebben ontvangen en verwerkt, krijgt u uw aanmelding schriftelijk bevestigd. U weet dan zeker dat het instrument in onze administratie is opgenomen en dat het op het gewenste moment wordt opgeroepen.

Tijd voor kalibratie?

De kalibratie-oproep wordt enkele weken vóór het verstrijken van de kalibratietermijn verstuurd.

Verzending met gele kunststofkoker

Het opgeroepen instrument wordt door de klant verzonden naar ons antwoordnummer in een speciaal daarvoor ontworpen kunststof koker met voorgedrukte adressering. De koker wordt bij de eerste oproep meegeleverd of is separaat besteld. De koker gaat jaren mee, en zorgt voor een veilige verzending van het instrument. Hierdoor hoeft men zich geen zorgen meer te maken over het transport. Onze trouwe klanten zijn zeer te spreken over dit unieke stuk verpakking.

Aanmelden kalibratieservice België

  • Taal
  • Wij maken gebruik van uw kalibratieservice en willen een
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.
Wenst u op de hoogte te blijven?