Geen producten in winkelwagen
Menu

TempWeb

Het TempWeb temperatuurregistratie systeem is een complete oplossing voor opslag en transport. TempWeb registreert en bewaakt diverse grootheden (temperatuur, CO2, relatieve luchtvochtigheid etc.) in uw bedrijf en distributieketen. De actuele meetwaarden zijn altijd en overal online te bekijken. Bij overschrijding van een ingestelde limiet stuurt het systeem direct een alarm per sms of e-mail. Omdat het systeem heel alert reageert, wordt afval en tijdsverlies voorkomen en wint men aan gemak en zekerheid over de kwaliteit.

Flexibel en betrouwbaar

De gebruiksvriendelijke software visualiseert de actuele metingen en vergelijkt ze met de door u ingestelde grenswaarden. Bij overschrijding van de grenswaarden ontvangt u een alarmering per e-mail of sms. U bepaalt zelf wie wanneer welk alarm ontvangt. Dit kan via een cascadesysteem: wordt een alarm niet binnen een bepaalde tijd bevestigd, dan ontvangt de volgende persoon de alarmmelding. Een lokaal alarm, zoals een zwaailamp of sirene, behoort ook tot de mogelijkheden.

Op iedere willekeurige computer, tablet of smartphone met internetverbinding kunt u in de software inloggen en de actuele situatie beoordelen. U geeft zelf aan of de metingen in een grafiek of tabel weergegeven worden. Ook andere gebruikers kunt u diverse rechten geven. De rapportage kunt u automatiseren, zodat deze bijvoorbeeld dagelijks in PDF-formaat naar uw mailbox wordt gestuurd.

 

Wenst u op de hoogte te blijven?