Geen producten in winkelwagen
Menu

Uiterst nauwkeurige testen

Gullimex biedt een ruim aanbod aan uiterst nauwkeurige testen voor optimale hygiëne.

ATP-sneltesten

Om onze klanten te helpen aan de strenge eisen te voldoen, bieden wij sneltesten voor ATP (adenosinetrifosfaat) van Hygiena, waarmee zelfstandig hygiënecontroles op werkoppervlakken en spoelwater uitgevoerd kunnen worden. Resten van product en microbiologie kunnen met ATP eenvoudig en snel gedetecteerd worden. De resultaten stellen de gebruiker in staat om de productielijn of CIP installatie na reiniging te controleren, waardoor de kans op terugroepacties verkleind wordt.

Bekijk ons aanbod

 

 

Microbiologische sneltesten

Voor zowel de voedingsindustrie als de medische- en farmaceutische sector is hoge mate van hygiëne essentieel. Het uitvoeren van extra microbiologische controles na reiniging is daarom erg belangrijk. Hiermee detecteert u schadelijke bacteriën zoals E. coli, Enterobacteriaceae, Coliformen of als totaal kiemgeval, zodat u voldoet aan alle wettelijke regels. Hygiena biedt de mogelijkheid om met de microbiologische sneltesten, de MicroSnap, uiterst nauwkeurige metingen uit te voeren.

Bekijk ons aanbod

 

 

Pathogeentesten

De detectie van pathogenen op traditionele wijze is een langdurig proces, maar kan sneller en vereenvoudigd worden met de pathogeentesten. Met de oppervlakte swabs van Hygiena kan gecontroleerd worden of een oppervlakte goed gereinigd is. Naast de bekende ATP-testen, die in een ATP-meter na 10 seconden resultaat geven, zijn er ook sneltesten voor het detecteren van listeria en salmonella.

Bekijk ons aanbod

Allergeentesten

Allergenen zijn eiwitten die allergische reacties kunnen opwekken. Foutieve of onvolledige informatie over etikettering van allergenen is nog steeds een van de meest voorkomende terugroep redenen. Denkt u hierbij aan gluten, pinda’s, melk, soja en nog veel meer producten welke bij mensen een allergische reactie kunnen oproepen. Reacties van jeuken, moeite met ademhalen tot een allergische schok. Dit wilt u als voedselproducent voorkomen.

Bekijk ons aanbod

 

 

Residutesten

Het is belangrijk dat na het reinigen en/of desinfecteren voornamelijk de contactoppervlakken die in contact komen met voedingsmiddelen vrij zijn van verschillende soorten residuen. De PRO-Clean, SpotCheck Plus en Medi-Check, allen van Hygiena, helpen u hierbij.

Bekijk ons aanbod

 

 

PCR-testen

Voedingsbedrijven, servicelaboratoria en regelgevende instanties over de hele wereld vertrouwen op het Hygiena BAX System, waarin de “polymerase chain reaction” wordt gebruikt om ongewenste bacteriën in grondstoffen, eindproducten en omgevingsmonsters op te sporen.

Bekijk ons aanbod