Geen producten in winkelwagen
Menu

Onze vacatures

Lijkt het je leuk om bij Gullimex te werken? Bekijk hier onze actuele vacatures, afstudeeropdrachten of stages.

 

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door recruiters kunnen geen rechten worden ontleend.

Werken bij Gullimex

Vincent Schmidt – Service Engineer

“Toen bleek dat een professionele voetbalcarrière niet tot de mogelijkheden behoorde, heb ik bij Gullimex ontdekt dat ik bezig zijn met techniek echt leuk vind. Daarom heb ik de mogelijkheid gekregen om 1 dag in de week de opleiding Monteur Mechatronica te volgen op het ROC! Werken en leren is voor mij een prima combi. Ik vind het geweldig dat Gullimex me deze kans heeft geboden! Inmiddels heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen en biedt Gullimex mij volledig de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen. ”

Manon Hengeveld – Afstudeerder Marketing en Sales

“Gullimex is een enorm leuk bedrijf om stage te lopen! Vanaf dag één was ik deel van de organisatie en werd ik gezien als collega. Er heerst een aanstekelijk enthousiasme en passie voor het bedrijf. Wat ik ook als prettig heb ervaren is dat ik alle tijd en ruimte heb gekregen om aan mijn afstudeeropdracht te werken, daarnaast heb ik vanuit het bedrijf ook betrokken begeleiding mogen ontvangen. Kortom, een fijne plek om stage te lopen!”

Bjorn Stokman – Sales Consultant

“Sinds 1 oktober 2020 ben ik werkzaam voor Gullimex in de functie van Sales Consultant. Gullimex is een ambitieuze organisatie met een dynamisch team. Het team bestaat uit een gezonde mix jonge en ervaren medewerkers. Deze mix vult elkaar mooi aan en dit zorgt ervoor dat de organisatie zich continu verder ontwikkelt. De lijntjes binnen de organisatie zijn kort, hierdoor is het mogelijk om snel met elkaar te schakelen en dit maakt het erg prettig werken. Naast het werk is er ook tijd voor ontspanning tijdens een potje darten, tafeltennis of tafelvoetbal in de pauzes en op de vrijdagmiddag tijdens een borrel.”

Mark Bakker – Finance Support

“Bij Gullimex ben ik terechtgekomen voor het afronden van mijn afstudeeronderzoek. Vanaf het eerste moment ben ik goed ontvangen en voelde ik mij direct thuis. In het half jaar van mijn afstudeeropdracht werd ik gezien als een waardig collega. Iedereen wordt behandeld op dezelfde manier. Daarnaast hangt er een fijne werksfeer en is er veel ruimte om jezelf te ontplooien. Dit heb ik ook ervaren en heeft erin geresulteerd dat ik na mijn afstudeerperiode langer verbonden bleef aan Gullimex. In deze periode heb ik de kans gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen en daar ben ik de organisatie zeer dankbaar voor!

Daarnaast zijn er vele gezellige activiteiten en merk je heel goed dat Gullimex naast hard werken ook veel voor haar collega’s doet, een bedrijfscultuur waar iedereen zichzelf kan zijn.

Kortom, ben ik blij dat ik hier mijn afstudeeropdracht kon afronden en de kans kreeg mij daarna verder te kunnen ontwikkelen bij deze fijne organisatie!”