Geen producten in winkelwagen
Menu

Ben jij een gedreven Technieker?

Kom jij ons team (in België) binnenkort versterken?

Voor de afdeling Operations (vestiging Erpe-Mere) zijn wij op zoek naar een Technieker Binnen-/ buitendienst (fulltime). In deze functie voer je zelfstandig op locatie kalibraties, reparaties en onderhoud uit gericht op alle voorkomende (temperatuur) meetinstrumenten en registratiesystemen.

 

 

Wie zoeken wij:

Wij zoeken iemand die beschikt over een technische opleiding op TSO niveau, studierichting Elektronica / Mechanica. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als buitendienst engineer. Je bent bereid te reizen en onregelmatige (klantgericht) werktijden en occasioneel zaterdagwerk zijn geen bezwaar, flexibiliteit is een keyword. Opdrachten en interventies in Nederland behoren tot de mogelijkheden. Opleiding en trainingen bij binnenlandse en buitenlandse leveranciers zijn een onderdeel van het werk.

Je hebt een servicegerichte en zelfstandige houding en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (tweetaligheid NL, Fr is een minimum). Daarnaast ben je in het bezit van VCA (of bereid deze te behalen) en beschik je vanzelfsprekend over een Rijbewijs (B). Je schrikt niet terug om aan de functie verbonden administratie te verrichten en kan dus ook met een computer en tablet overweg.

Daar je het gezicht bent van de firma bij de klant is een verzorgd voorkomen een must.

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie in een klein team (10 medewerkers), waarbij je actief bent in verschillende branches. Verloning is in overeenstemming met opleiding, ervaring en leeftijd. Daarnaast bieden wij een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden en goede persoonlijke ontwikkel- en ontplooiingsmogelijkheden, externe en interne opleidingen. Je opereert in een aangename werksfeer. Je opereert vanuit onze vestiging in Erpe-Mere België onder begeleiding van hoofdkantoor in Borne Nederland.

 

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV naar Monique Wulferink (m.wulferink@gullimex.com). Voor meer informatie mag je natuurlijk ook altijd even met ons bellen 074 – 265 77 88.

Wenst u op de hoogte te blijven?