Bestellen
producten

Alles onder controle | Gullimex - Home

 • Voedselveiligheid

  Voedselveiligheid

  Marktleider in voedselveiligheid. Een breed scala aan oplossingen voor temperatuurbewaking, hygiëne en gasverpakken.
 • Proces- en productveiligheid

  Proces- en productveiligheid

  Patiëntveiligheid, hygiënecontrole, procesvalidatie en bewaking opslagcondities.
 • Proces- en productoptimalisatie

  Proces- en productoptimalisatie

  Oppervlaktetechnieken, fysieke testen en warmtebehandeling-analyse. Wij helpen u betere producten te maken.
 • Voedsel- en productveiligheid

  Voedsel- en productveiligheid

  Monitoring en beveiliging van geconditioneerd transport en temperatuurbewaking van opslag.

Nieuws Altijd up-to-date

Beurskalender Altijd up-to-date

TempCube Plug-and-play data logger

TempCube
TempCube, ons nieuwste temperatuur registratie en bewakingssysteem! De TempCube is een logger die draadloos met het internet communiceert en alle loggegevens in de cloud opslaat. Alle gegevens zijn op uw mobiel, tablet en computer ... Maak kennis met TempCube

Trans-Safety Locks Een veilig gevoel

Trans-Safety Locks
Een veilig gevoel met Trans-Safety Locks: Marktleider in diefstalpreventie en beveiligingssystemen voor o.a. transport en containers. Oplossingen zijn te koppelen aan uw Euroscan-systeem. Meer over Trans-Safety Locks

Over Gullimex

Eind 1981 begonnen wij met onze activiteiten; de verkoop van instrumenten voor het meten van fysische en chemische grootheden. Met een handthermometer van ebro, toen een noviteit op de Hannover Messe, begon het allemaal. Eerst nog een elektronische handthermometer genoemd, vervolgens kern- of insteekthermo­meter en inmiddels beter bekend als voedsel­thermometer.

Het succes met dit instrument bracht ons landelijke bekendheid. Het toegenomen bewustzijn over veilig voedsel, en later de invoering van de HACCP-regels, zorgden voor een sterk toegenomen vraag. Met onze unieke ijk- en reparatieservice bieden wij nog steeds een ongeëvenaard pakket. De combinatie van een perfect product en een uitgekiende service deed ons groeien als kool, en bezorgde ons het marktleiderschap.

Begin 1999 besloten wij ons in België te vestigen om onze klanten daar beter en sneller van dienst te zijn. Anno 2012 zijn wij ook in België 'marktleider in voedselveiligheid', de positie die wij wilden bereiken.

Gedreven door temperatuur

De grootheid temperatuur speelt bij ons een heel belangrijke rol. Onze specialiteit is het meten en registreren van temperaturen en warmtebehan­de­lingsprocessen. Hiervoor beschikken wij over de producten van wereldbekende fabrikanten zoals ebro, Ellab, Datapaq, Euroscan en Micro-Sensys . Fabrikanten die tot de wereldtop behoren als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Vrijwel alle producenten van (geconserveerde) voedingsmiddelen, farmaceutische producten en andere producten die een warmtebehandeling ondergaan maken gebruik van onze producten en diensten. Vervoerders van geconditioneerde goederen (refrigerated transport) niet te vergeten!

Deskundig advies op maat

Deskundig advies op maat

Onze specialisten staan iedere dag voor u klaar. Wat uw toepassing ook is, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing. Neem contact met ons op via 074 265 77 88 of mail naar verkoop@gullimex.com
Bestel direct online

Bestel direct online

Bestel uw producten direct online. Afrekenen is mogelijk op verschillende manieren. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor verdere informatie en een advies op maat.
Unieke eigen servicedienst

Unieke eigen servicedienst

Een vlotte (reparatie)service is van essentieel belang. Dankzij ons eigen ijk- en reparatiecentrum kan Gullimex u hier altijd snel en secuur mee van dienst zijn. Onze kalibratieservice controleert uw instrumenten tijdig en voorziet ze tevens van het benodigde ijkcertificaat.
ISO gecertificeerd

ISO gecertificeerd

Innoverend vermogen, deskundigheid, klant- en servicegerichtheid brachten ons het marktleiderschap in de Benelux. Sinds mei 1996 zijn onze vakkennis en ons kwaliteitssysteem gecertificeerd door TÜV (voorheen TNO). Ons kwaliteitssysteem voldoet aan de nieuwste norm ISO 9001:2008.