Bestellen
producten

Alles onder controle | Gullimex - Home

 • Voedselveiligheid

  Voedselveiligheid

  Marktleider in voedselveiligheid. Een breed scala aan oplossingen voor temperatuurbewaking, hygiëne en gasverpakken.
 • Proces- en productveiligheid

  Proces- en productveiligheid

  Patiëntveiligheid, hygiënecontrole, procesvalidatie en bewaking opslagcondities.
 • Proces- en productoptimalisatie

  Proces- en productoptimalisatie

  Oppervlaktetechnieken, fysieke testen en warmtebehandeling-analyse. Wij helpen u betere producten te maken.
 • Voedsel- en productveiligheid

  Voedsel- en productveiligheid

  Monitoring en beveiliging van geconditioneerd transport en temperatuurbewaking van opslag.

Nieuws Altijd up-to-date

Beurskalender Altijd up-to-date

Trans-Safety Locks Een veilig gevoel
Trans-Safety Locks
Een veilig gevoel met Trans-Safety Locks: Marktleider in diefstalpreventie en beveiligingssystemen voor o.a. transport en containers. Oplossingen zijn te koppelen aan uw Euroscan-systeem. Meer over Trans-Safety Locks
BYK Webinars Lees alles over kleur- en glansmetingen
BYK Webinars
Registreer u nu voor de BYK Webinars: Volledig gratis en op interactieve wijze leert u meer over de theorie achter kleur- en glansmetingen. Wacht dus niet langer en schrijf u meteen in via: www.gullimex.com/webinars Inschrijven
Over Gullimex

Eind 1981 begonnen wij met onze activiteiten; de verkoop van instrumenten voor het meten van fysische en chemische grootheden. Met een handthermometer van ebro, toen een noviteit op de Hannover Messe, begon het allemaal. Eerst nog een elektronische handthermometer genoemd, vervolgens kern- of insteekthermo­meter en inmiddels beter bekend als voedsel­thermometer.

Het succes met dit instrument bracht ons landelijke bekendheid. Het toegenomen bewustzijn over veilig voedsel, en later de invoering van de HACCP-regels, zorgden voor een sterk toegenomen vraag. Met onze unieke ijk- en reparatieservice bieden wij nog steeds een ongeëvenaard pakket. De combinatie van een perfect product en een uitgekiende service deed ons groeien als kool, en bezorgde ons het marktleiderschap.

Begin 1999 besloten wij ons in België te vestigen om onze klanten daar beter en sneller van dienst te zijn. Anno 2012 zijn wij ook in België 'marktleider in voedselveiligheid', de positie die wij wilden bereiken.

Gedreven door temperatuur

De grootheid temperatuur speelt bij ons een heel belangrijke rol. Onze specialiteit is het meten en registreren van temperaturen en warmtebehan­de­lingsprocessen. Hiervoor beschikken wij over de producten van wereldbekende fabrikanten zoals ebro, Ellab, Datapaq, Euroscan en Micro-Sensys . Fabrikanten die tot de wereldtop behoren als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Vrijwel alle producenten van (geconserveerde) voedingsmiddelen, farmaceutische producten en andere producten die een warmtebehandeling ondergaan maken gebruik van onze producten en diensten. Vervoerders van geconditioneerde goederen (refrigerated transport) niet te vergeten!

Deskundig advies op maat
Onze specialisten staan iedere dag voor u klaar. Wat uw toepassing ook is, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing. Neem contact met ons op via 074 265 77 88 of mail naar verkoop@gullimex.com
Bestel direct online
Bestel uw producten direct online. Afrekenen is mogelijk op verschillende manieren. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor verdere informatie en een advies op maat.
ISO gecertificeerd
Innoverend vermogen, deskundigheid, klant- en servicegerichtheid brachten ons het marktleiderschap in de Benelux. Sinds mei 1996 zijn onze vakkennis en ons kwaliteitssysteem gecertificeerd door TÜV (voorheen TNO). Ons kwaliteitssysteem voldoet aan de nieuwste norm ISO 9001:2008.