Ontdek wat Gullimex voor uw branche kan betekenen

Webshop

Ontdek nu al onze producten en oplossingen in onze vernieuwde webshops. Gemakkelijk en snel uw product bestellen!

Service & Onderhoud

Service is voor onze klanten een flinke meerwaarde. Daarom hebben wij ons eigen Gullimex Service Centre. Onze service engineers hebben alle kennis in huis om uw product te repareren, kalibreren of van een servicebeurt te voorzien.

Over Gullimex

Wij helpen organisaties met slimmer meten en slimmer registreren. Zodat zij hun kritische processen kunnen monitoren en optimaliseren voor een succesvolle toekomst. Want alleen als u kunt meten, kunt u verbeteren.

news

Alrijne Ziekenhuis: Borging veiligheid en kwaliteit met EBI 16

Alrijne Ziekenhuis is onderdeel van Alrijne Zorggroep, waaronder ook verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn vallen. Bij Alrijne Zorggroep werken ruim 3800 medewerkers. Alrijne Ziekenhuis heeft locaties in Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Katwijk en Sassenheim. Op de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van Alrijne Ziekenhuis borgt meetinstrument EBI 16 veiligheid en kwaliteit conform de hoogste hygiënische standaarden.

Probleemstelling

Met...

26 Februari, 2024

Digitale oplossingen

RmoniWeb is dé oplossing voor het digitaliseren van allerlei verschillende registraties en lijsten van uw organisatie. Conform de geldende wet- en regelgevingen bent u verplicht deze registraties vast te leggen...

21 Februari, 2024

Gasanalyzer CheckPoint 3 optimaliseert kwaliteitscontrole bij Atelier Souffriau

Atelier Souffriau is een familiaal Belgisch bedrijf dat het vakmanschap wil terugbrengen in de vleessector. Veel slagerijen – of beenhouwerijen, zoals ze in Vlaanderen ook wel genoemd worden – kiezen voor gemak. Zo niet Atelier Souffriau die de kunst van het beenhouwerschap omarmt en via hun 25 winkels in Vlaanderen steeds meer consumenten ervan weet te overtuigen om te kiezen voor vlees dat op locatie versneden en geprepareerd wordt. Waarom? Omdat je het kwaliteitsverschil kunt proeven.

Zoektocht naar perfectie

...
14 Februari, 2024

Accountmanager Medical

In ziekenhuizen en bij zorgcentra is patiëntveiligheid, zekerheid en volledige controle in elk deel van het proces noodzakelijk. Gullimex biedt software oplossingen op het gebied van hygiëne en kwaliteit, voor vrijwel alle afdelingen in het ziekenhuis of zorgcentrum zoals, CSA, apotheek, operatiekamers, laboratoria, in- en extern transport en de keuken.

...
09 Januari, 2024

Teamleider Customer Service

(36-40 uur)

Ben jij een enthousiaste professional die graag de leiding neemt en resultaten behaalt? Heb je een senior rol binnen je huidige team en zie je dit als een volgende stap in je carrière? Bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je vastberaden om bij te dragen onze Customer Service afdeling naar een hoger niveau te brengen. Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Teamleider van onze Customer Service afdeling ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 medewerkers. Jouw betrokkenheid is van essentieel belang bij het verder ontwikkelen van toekomstbestendigheid voor onze Customer Service afdeling, met aandacht voor o.a. digitalisering en verbeteren van serviceprocessen. Daarnaast richt je je op het waarborgen van een uitstekende klantbeleving, het oplossen van klantvragen en -problemen en het...

09 Januari, 2024

Voedselthermometers

Gullimex biedt een uitstekend assortiment met kwalitatief hoogwaardige meetinstrumenten, allen van het merk Ebro. Met deze producten kunt u nauwkeurige metingen uitvoeren, waarna ze gemakkelijk zijn af te lezen...

03 Januari, 2024

Referenties
waar we trots op zijn

references1 references2 references3 references4 references5

Casestudies

Met gepaste trots presenteren we u graag de oplossingen die wij bij onze klanten hebben gerealiseerd. Nieuwsgierig? Lees dan gauw één van onze casestudies!

Landscape Photo

Boermarke Dessert scheidt dairy en vegan moeiteloos van elkaar met de EnSURE Touch

Landscape Photo

RmoniWeb krachtig instrument bij realiseren ambities Albron

Landscape Photo

Werken met menselijk lichaamsmateriaal vereist hoge eisen en continue monitoring

Landscape Photo

IKEA Amersfoort: Meer precisie, gemak en betere management-informatie

Onze USP's

HACCP-specialist

Gullimex is HACCP-specialist en marktleider op het gebied van voedselveiligheid. Wij helpen u graag om te voldoen aan de wet- en regelgeving!

Op rekening bestellen

U bestelt bij ons snel en gemakkelijk op rekening met een gratis account!

Unieke kalibratieservice

Bij Gullimex kunt u uw meetinstrumenten jaarlijks kalibreren. U krijgt enkele weken voor het verstrijken van de certificaatdatum een oproep. U hoeft dus niks te doen!

ISO-gecertificeerd

Onze vakkennis en ons kwaliteitssysteem zijn TÜV- gecertificeerd en ons kwaliteitssysteem voldoet aan de nieuwste norm van ISO 9001:2015.

loader
Bezig met laden...