Webshop
Menu
+31 (0)74 265 77 88

Believing in understanding

Sinds 1981 adviseren we ondernemers over meetinstrumenten en registratiesystemen uit het topsegment. We leveren ze ook: producten die wérkelijk bijdragen aan procesbeheersing, (voedsel)veiligheid en kwaliteitsverbetering van uw product. Ons klantvriendelijke ServiceCenter zorgt bovendien voor gecertificeerde kalibratie en reparatie.

Welkom in onze wereld

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in vier branches: Food, Health & Pharma, Industry en Transport. Lees meer over de beste meetinstrumenten per branche. Laat u inspireren door de verschillende toepassingen. En ontdek wat samenwerken met Gullimex onze klanten heeft opgeleverd.

Kalibratie

Laat uw meetinstrumenten tijdig opnieuw certificeren

Reparatie & onderhoud

Voor een optimale werking

Mapping

Geeft u inzicht in het temperatuurgedrag in geconditioneerde ruimtes

Topmerken waar u mee wilt werken

Referenties waar we trots op zijn

Ons werk is dynamisch, afwisselend en altijd gericht op het vooruit helpen van onze klanten. Dat leidt tot nieuwe toepassingen, mooie resultaten, en tevreden opdrachtgevers én werknemers. Wij presenteren u onze referenties met gepaste trots.

Jumbo Van Meerendonk: Minder faalkosten en meer zekerheid met TempCube

TempCube ontzorgt ons wettelijk en levert gebruiksgemak bij temperatuurregistratie. Als we zo 1 of 2 keer per jaar een storing kunnen voorkomen, dan hebben we investering er al uit.

Optimalisatie MAP-verpakkingsproces met MOCON Dansensor

Colruyt besloot het MAP-proces op de kaasafdeling verder te verfijnen en tegelijkertijd de kwaliteit van de verpakte producten te verbeteren door de atmosfeer in de verpakkingen te optimaliseren.

Nieuws

GULLIMEX brengt met VisioPointer kwaliteitsinspectie van voedingsverpakkingen naar het hoogste niveau

4 april

Wij bieden met de VisioPointer de nieuwste standaard voor in-line inspectie van verpakkingen. Slecht verzegelde verpakkingen of foute data hebben negatieve invloed op de houdbaarheid.

Wij stellen u graag voor aan onze nieuwste aanwinsten

21 maart

Het is ons gelukt om weer een goede, nieuwe afstudeerder te vinden die het team van Gullimex komt versterken! Jelmer Keizers is op de stoel van Tom Mensink gaan zitten. Tom heeft zijn afstudeeropdracht inmiddels succesvol afgerond en heeft zo’n goede indruk achtergelaten dat we hem niet meer hebben laten gaan; inmiddels heeft hij een contract getekend als Jr. Consultant en is hij bij ons in dienst getreden.

Hotel Van der Valk volledig HACCP zeker met Gullimex oplossingen!

27 februari

Als kennispartner op het gebied van HACCP en voedselveiligheid hebben wij hotel Van der Valk Zwolle geadviseerd en voorzien van de beste oplossingen. Wij geven een kijkje in de keuken bij hotel Van der Valk en tonen de HACCP oplossingen voor het gehele proces van bereiden, in- en terugkoelen, bewaren, transporteren en distribueren van levensmiddelen.

Wilt u op de hoogte blijven van Gullimex?

Op de hoogte blijven van Gullimex?

Wilt u op de hoogte blijven van Gullimex? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van Gullimex?

Wilt u op de hoogte blijven van Gullimex? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!