Webshop
Menu
+31 (0)74 265 77 88

Believing in understanding

Sinds 1981 adviseren we ondernemers over meetinstrumenten en registratiesystemen uit het topsegment. We leveren ze ook: producten die wérkelijk bijdragen aan procesbeheersing, (voedsel)veiligheid en kwaliteitsverbetering van uw product. Ons klantvriendelijke ServiceCenter zorgt bovendien voor gecertificeerde kalibratie en reparatie.

Welkom in onze wereld

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in vier branches: Food, Health & pharma, Industry en Transport. Lees meer over de beste meetinstrumenten per branche. Laat u inspireren door de verschillende toepassingen. En ontdek wat samenwerken met Gullimex onze klanten heeft opgeleverd.

Kalibratie

Laat uw meetinstrumenten tijdig opnieuw certificeren

Reparatie & onderhoud

Voor een optimale werking

Mapping

Geeft u inzicht in het temperatuurgedrag in geconditioneerde ruimtes

Topmerken waar u mee wilt werken

Referenties waar we trots op zijn

Ons werk is dynamisch, afwisselend en altijd gericht op het vooruit helpen van onze klanten. Dat leidt tot nieuwe toepassingen, mooie resultaten, en tevreden opdrachtgevers én werknemers. Wij presenteren u onze referenties met gepaste trots.

Procesoptimalisatie met Datapaq levert Caprice Baksteen forse besparingen op

Procesoptimalisatie met Datapaq levert voor Caprice Baksteen forse besparingen op. Storingen in de ovenatmosfeer zijn 24/7 zichtbaar, waardoor Caprice tijdig actie kan ondernemen.

Jan de Rijk Logistics: Volledige controle over transport en warehousing

Jan de Rijk wilde zich kwalificeren voor zowel GDP als TAPA. Hiervoor diende het warehouse te worden voorzien van een temperatuurregistratiesysteem. Gullimex adviseerde TempWeb.

Nieuws

Dansensor verandert naam naar MOCON Europe

14 maart

Per 13 maart 2017 is de bedrijfsnaam van Dansensor veranderd. Vanaf nu gaan ze verder als MOCON Europe. De bestaande en toekomstige Dansensor en Lippke productlijnen blijven gewoon onder de bekende naam van Dansensor op de markt gebracht worden.

Zorgtotaal 2017

6 maart

Wilt u een eenduidige werkwijze op gebied van temperatuurregistratie en hygiënecontrole? Bezoek ons dan op standnummer 07.F112. Wij presenteren met TempWeb en de producten van Hygiena, oplossingen om het monitoren en bewaken van temperatuur en hygiëne te vereenvoudigen.

Horecatel 2017

2 maart

Dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor alle professionals in de Belgische culinaire sector staat voor de deur. Op 12 t/m 15 maart staan wij op Horecatel. Wij presenteren verschillende oplossingen om de temperatuurregistratie in de horeca te vereenvoudigen.

Wilt u op de hoogte blijven van Gullimex?

Op de hoogte blijven van Gullimex?

Wilt u op de hoogte blijven van Gullimex? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!