Geen producten in winkelwagen
Menu

Believing in understanding

Net als u, vinden wij het belangrijk om onze klanten steeds de beste kwaliteit te leveren. Binnen de sectoren Health & Pharma, Food en Logistiek leveren wij producten en diensten die u ondersteunen in uw streven naar veilige (productie)processen. Onze producten zorgen voor een contstante kwaliteit, optimale hygiëne en veilige productie. U hecht veel belang aan deze criteria en wenst dat alle processen onder controle zijn? Gullimex biedt u die zekerheid! Wij geven u, 100% controle over de kwaliteit en hygiëne van uw product en proces.

Onze bestsellers

Kalibratie

Laat uw meetinstrumenten tijdig opnieuw certificeren

Lees meer

Reparatie & onderhoud

Voor een optimale werking

Lees meer

Mapping

Geeft u inzicht in het temperatuurgedrag in geconditioneerde ruimtes

Lees meer

Referenties waar we trots op zijn

Ons werk is dynamisch, afwisselend en altijd gericht op het vooruit helpen van onze klanten. Dat leidt tot nieuwe toepassingen, mooie resultaten en tevreden opdrachtgevers én werknemers. Wij presenteren u onze referenties met gepaste trots.

Bekijk alle Casestudy's
Colruyt Group kiest voor visuele inspectie van Gullimex

Colruyt Group kiest voor visuele inspectie van Gullimex

Door het verdwijnen van handmatige handelingen verviel ook de persoonlijke visuele controle. Ter vervanging hiervan heeft Colruyt Group nu de VisioPointer geïmplementeerd.

Lees meer
Domburg’s Kaas, Noten & Wijn zet met RmoniWeb de puntjes op de i

Domburg’s Kaas, Noten & Wijn zet met RmoniWeb de puntjes op de i

Het mooie van RmoniWeb is dat alles automatisch gaat en de gegevens real-time beschikbaar is. 'We hadden recent bijvoorbeeld een domme fout. In plaats van dat de airco aanging, ging de verwarming aan. Ik kreeg direct een melding'.

Lees meer
Onze USP's

HACCP specialist

Onze specialisten staan iedere dag voor u klaar. Wat uw toepassing ook is, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing. Neem contact met ons op via 053 80 97 54 of mail naar verkoop@gullimex.be

Lees meer

Op rekening bestellen

Wij bieden diverse betalingsmogelijkheden. Wenst u liever achteraf te betalen? Geen probleem. Bij ons kunt u online ook op rekening bestellen. Heeft u liever advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer

Unieke eigen kalibratieservice

Een vlotte kalibratieservice is van essentieel belang. Dankzij een eigen onderhoud- en reparatiecentrum kan Gullimex u altijd snel van dienst zijn. Onze kalibratieservice controleert uw instrumenten tijdig en voorziet ze tevens van het benodigde kalibratiecertificaat. Na de kalibratieservice voldoen uw meetinstrumenten weer aan de HACCP-wetgeving.

Lees meer

ISO gecertificeerd

Innoverend vermogen, deskundigheid en klant- en service gericht denken staan centraal bij Gullimex. Sinds mei 1996 zijn onze vakkennis en ons kwaliteitssysteem ISO-gecertificeerd door TÜV (voorheen TNO). Ons kwaliteitssysteem voldoet aan de nieuwste norm ISO 9001:2015.