Geen producten in winkelwagen
Menu

Believing in understanding

Net als u, vinden wij het belangrijk om onze klanten steeds de beste kwaliteit te leveren. Binnen de sectoren Health & Pharma, Food en Logistiek leveren wij producten en diensten die u ondersteunen in uw streven naar veilige (productie)processen. Onze producten zorgen voor een contstante kwaliteit, optimale hygiëne en veilige productie. U hecht veel belang aan deze criteria en wenst dat alle processen onder controle zijn? Gullimex biedt u die zekerheid! Wij geven u, 100% controle over de kwaliteit en hygiëne van uw product en proces.

Onze bestsellers

Nieuws

Ervaar visuele verpakkingscontrole zelf!

Ervaar visuele verpakkingscontrole zelf!

Ons visuele inspectie systeem biedt de mogelijkheid om alle verpakkingen aan het eind van de lijn te inspecteren en beoordelen. We laten in deze demo graag zien hoe!

Lees meer
Nederlands-Belgische Gullimex breidt uit naar Duitsland

Nederlands-Belgische Gullimex breidt uit naar Duitsland

Borne - Gullimex, kennispartner en leverancier van meetinstrumenten en registratiesystemen neemt een deel van de cliënten van het Duitse Medogen Diagnostika over. De overname betekent een vervolgstap in de internationalisering van het Twentse Gullimex dat ook een vestiging in België heeft. Jeroen Roeleven, directeur: “Duitsland is voor ons een interessant nieuw afzetgebied. Niet alleen qua omvang, maar ook omdat wij Duitse organisaties goed kunnen ondersteunen bij het voldoen aan alle regelgeving.”

Lees meer
Literia testen - eenvoudige detectie op Listeria spp. en L. monocytogenes

Literia testen - eenvoudige detectie op Listeria spp. en L. monocytogenes

Met de Listeria insite of Glo test is er al een positief resultaat na 24 uur en een geconfirmeerd negatief resultaat na 48 uur incubatietijd. De gewenste informatie is sneller voor handen dan bij laboratorium onderzoeken, zodat sneller overgegaan kan worden tot batch vrijgave.

Lees meer

Kalibratie

Laat uw meetinstrumenten tijdig opnieuw certificeren

Lees meer

Reparatie & onderhoud

Voor een optimale werking

Lees meer

Mapping

Geeft u inzicht in het temperatuurgedrag in geconditioneerde ruimtes

Lees meer

Topmerken waarmee u wenst te werken

Referenties waar we trots op zijn

Ons werk is dynamisch, afwisselend en altijd gericht op het vooruit helpen van onze klanten. Dat leidt tot nieuwe toepassingen, mooie resultaten en tevreden opdrachtgevers én werknemers. Wij presenteren u onze referenties met gepaste trots.

Bekijk alle Casestudy's
Gullimex en Heemskerk partners in innovatie

Gullimex en Heemskerk partners in innovatie

Zo’n drie jaar terug ontstond bij Heemskerk de wens om verpakkingsprocessen te automatiseren. Wat volgde was een innovatietraject in samenwerking met Gullimex, waarbij de VisioPointer centraal staat.

Lees meer
Map Check 3 Inline gas analyse met Flow Control

Map Check 3 Inline gas analyse met Flow Control

Wij lichten graag de Map Check 3 GasSave uit, die geschikt is voor elke mechanische gasmenger of bij voorgemengd gas op een flowpack machine.

Lees meer
Onze USP's

HACCP specialist

Onze specialisten staan iedere dag voor u klaar. Wat uw toepassing ook is, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing. Neem contact met ons op via 053 80 97 54 of mail naar verkoop@gullimex.be

Lees meer

Op rekening bestellen

Wij bieden diverse betalingsmogelijkheden. Wenst u liever achteraf te betalen? Geen probleem. Bij ons kunt u online ook op rekening bestellen. Heeft u liever advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer

Unieke eigen kalibratieservice

Een vlotte kalibratieservice is van essentieel belang. Dankzij een eigen onderhoud- en reparatiecentrum kan Gullimex u altijd snel van dienst zijn. Onze kalibratieservice controleert uw instrumenten tijdig en voorziet ze tevens van het benodigde kalibratiecertificaat. Na de kalibratieservice voldoen uw meetinstrumenten weer aan de HACCP-wetgeving.

Lees meer

ISO gecertificeerd

Innoverend vermogen, deskundigheid en klant- en service gericht denken staan centraal bij Gullimex. Sinds mei 1996 zijn onze vakkennis en ons kwaliteitssysteem ISO-gecertificeerd door TÜV (voorheen TNO). Ons kwaliteitssysteem voldoet aan de nieuwste norm ISO 9001:2015.